home CORUPTIE, MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Răzvan Savaliuc s-a asociat cu un tadjic, contra statului paralel

Răzvan Savaliuc s-a asociat cu un tadjic, contra statului paralel

Share

Răzvan Savaliuc s-a asociat in compania care editeaza publicatia „Lumea justitiei” cu un barbat originar din Tadjikistan.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Savaliuc s-a remarcat prin numeroase atacuri la adresa luptei anticoruptie, sustinand chiar ca DNA este controlata de serviciile secrete din Statele Unite.

„Intrerupem emisiunea pentru un anunt despre miscarile din mass-media. S-a schimbat structura asociatilor la ‘Lumea Justitiei’, dupa plecarea Adinei Anghelescu. A aparut un elvetian in societate.

Răzvan Savaliuc preia 75% din Jurindex Media SRL, in timp ce 25% din partile sociale ajung la Cheykan Khojand (61 de ani) din Geneva”, informeaza jurnalistul Ionel Stoica.

Khojand este un nume des intalnit in Tadjikistan, fosta republica sovietica.

„Lumea justitiei” a publicat in mai multe randuri informatii halucinante potrivit carora DNA este condusa in realitate de agenti ai CIA, care aveau chiar si un birou in cladirea institutiei. „In sediul DNA exista un birou al CIA. Ei dau indicatii de mai multi ani”, a declarat Savaliuc la Antena 3 in ianuarie 2018.

răzvan savaliuc

Share