home CORUPTIE, POLITICA Răzvan Savaliuc: „Pentru doar 10 – 20 – 50 de morţi/zi ne distrugem ţara?”

Răzvan Savaliuc: „Pentru doar 10 – 20 – 50 de morţi/zi ne distrugem ţara?”

Share

Răzvan Savaliuc, invitat permanent al postului Antena 3, da publicităţii un nou text în care pune la îndoială efectele ucigătoare ale coronavirusului.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

El afirmă că este o conspiraţie mondială, în urma căreia vor avea de câştigat statele occidentale.

Într-un al treilea text publicat pe site-ul s[u, luju.ro, Savaliuc tine să promoveze din nou ideea că virusul COVID-19 nu este decât „o gripă ca toate celelalte gripe mai agresive de până acum” şi nu merită ca „pentru doar 10 – 20 – 50 de morţi/zi” să ne distrugem economia.

„O luăm rău de cap, fraţilor, cu Covidul ăsta! A înnebunit toată România, dar ce zic eu România, ‘tot mapamondul lumii’ – vorba Împăratului Iulian al Rromilor.

Nu se mai moare de nimic altceva în ţară, decât de Covid 19. Ţi se prinde un bileţel de degetul mare de la picior pe care scrie ‘covid’ şi gata eşti bifat pe răboj la Grupul de Comunicare Strategică.

(…) Deci pentru doar 10 – 20 – 50 de morţi/zi (cu co-morbiditati), cât va putea produce Covid în România ne distrugem ţară? Am făcut praf economia? Am blocat oraşe? Tăiem pensii, salarii. Am tras Justiţia pe dreapta, am restrâns Drepturile Omului. Vom intra într-o uriaşă foame de bani şi, ferească Dumnezeu, de foametea propriu-zisă?

Autorităţile nu prezintă din proprie iniţiativă cifrele morţii:

S-a tot cerut presei să nu creeze panică, dar ce să vezi, autorităţile române nu au făcut mai nimic din ceea ce era sesntial pentru a estompa frică generală. Dimpotrivă, publicând zilnic câte morţi de Covid 19 s-au înregistrat, că la bursă, autorităţile sunt cele care au creat o panică uriaşă în societate, pentru unii vecină cu nebunia. Presa, avidă de senzaţional, de rating, a întreţinut bursa morţilor, a ridicat-o la rang de artă. În fapt, nici nu putea să nu propage informaţia oficială, căci asta este datoria presei, iar autorităţile ştiu asta. S-a mai scos şi Armata pe străzi, să dea bine la imagine, pe de o parte, dar pe de cealaltă parte să se prevină ceea ce se aşteaptă şi nu se prea spune încă: pericolul major al infractorilor romani reveniţi din străinătate. Şi a marilor comunităţi de rromi, care au plecat din cauza discriminării din ţară, nevoite să revină la matca, pentru că în Europa nici la cerşeala nu se mai poate, că s-a dat interzis total pe străzi.

Vă las pe voi dragi romani să apreciaţi de ce autorităţile nu au făcut niciodată apel la calm, în sensul de a diminua temerile populaţiei în faţa morţii, ci doar apeluri la a sta în case… Şi de ce marele grup de comunicare strategică a avut printre preocupări în ultimele săptămâni, fără ca vcoi să o ştiţi, să someze anumite publicaţii să elimine materialele cu medici internaţionali care opinau că închiderea oamenilor în case nu este o soluţie”, a scris Savaliuc.

Savaliuc mai afirmă apoi că Uniunea Europeană profita de coronavirus pentru „a scăpa de balast, de infractori şi migranţii nedoriţi”.

„Analizând toată isteria mondială creată, azi sunt convins că pandemia declarată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, şi speculata ca atare de marile state, a avut ca scop eliminarea din statele avansate, cu precădere din Uniunea Europeană a migranţilor nepoftiţi şi a infractorilor proveniţi din statele de mâna a doua. Vă amintiţi că atunci când Italia a fost lovită în plin de Covid, Uniunea Europeană nu a sărit luni de zile să o ajute? Iar acum după ce 1 milion de romani au părăsit-o, şi că romanii şi alte milioane din alte ţări… acum după ce toţi s-au cărat, UE anunţa că va acorda Italiei un ajutor de 100 miliarde euro? Roma e totuşi lumina lumii, şi trebuia salvată.

În fapt, pentru toate statele vest europene s-au anunţat injecţii masive de capital pentru salvarea economiei, în timp ce nouă UE ne-a aruncat 1 miliard că la săraci, şi ăla ca scutire de nişte obligaţii. Cu mii de miliarde pompate în economiile lor, statele din Vest vor ieşi neafectate din criză, iar micile pierderi bugetare vor constitui preţul “deparazitării” de migranţii care i-au năpădit.

După cele două-trei luni de pandemie, lumea va fi repornita, nu veţi mai vedea în marile oraşe vest-europene hoţi, cerşetori sau migranţi fără căpătâi. Vor ramame doar creierele şi mâna de muncă calificată. Cine nu va avea loc de muncă asigurat nu va mai fi primit în Vest, decât dacă va merge în excursie. La pariu. Ţările est-europene spoliate în ultimele decenii de creiere şi forţa de muncă calificată, vor fi cele care vor suporta toată infracţionalitatea şi masele fără căpătâi, care au invadat Occidentul la plezneala, ca să nu mai stea la ‘coada vacii’.

Nu mai am niciun dubiu că toată isteria pandemiei a fost abil coordonată. Covid 19 e o gripă că toate celelalte gripe mai agresive de până acum. Nimic mai mult. O dovedesc cifrele. Dar a fost magistral speculata. Isteria provocată prin presa a funcţionat de minune. Chiar mă întreb acum, ce l-a determinat pe preşedintele nostru Klaus Iohannis să treacă în doar câteva săptămâni de la aprecierea că virusul Covid 19 e “o simplă răceală”, la cea că este un “virus mortal”. Părerea mea: i-au cerut-o cei de afară! Isteria provocată prin presa a fost prea mare pentru că politicienii să se mai opună la ea fără să fie acuzaţi că vor fi părtaşi la un munte de cadavre. Li s-a dat şah-mat.

În timp ce Europa s-a curăţat deja de pleava, noi romanii ne-am primit înapoi masele de pierde vară, bandele de infractori şi comunităţile de romi fără căpătâi, pe care România le-a discriminat şi nu le-a ajutat niciodată să se integreze.

Chiar aşa, prea şi-o luaseră în cap unele state est europene şi raportau cele mai mari creşteri economice din UE!

Din păcate, şi în al 12-lea ceas, România se comporta prosteşte, nu ne asigurăm resursele şi nici siguranţă alimentară. La noi totul e de dat. Pe o şapcă, pe te miri ce… totul se cumpără din afară şi nu se încurajează nimic românesc”, mai spune Savaliuc.

Citeşte şi
Răzvan Savaliuc s-a asociat cu un tadjic, contra statului paralel

Răzvan Savaliuc s-a asociat in compania care editeaza publicatia „Lumea justitiei” cu un barbat originar Read more

Chirieac, Buşcu & Co., vectorii plătiţi ai propagandei PSD

Bogdan Chirieac, Doru Buşcu şi alţi vectori mai mult sau mai puţin media sunt plătiţi Read more

Eu sunt de vina! (George Damian pentru Ziua Veche)

Televiziunile mogulilor – ca si restul trompetelor lor, ziare, pagini de internet, posturi de radio Read more

Maksim Borodin, jurnalist rus, a murit, cădere de la balcon

Jurnalistul de investigaţie rus Maksim Borodin a murit. El a căzut de la balconul apartamentului Read more

Gelu Voican a fost montat de PSD, sfidător, la Institutul Revoluţiei

Trimis în judecată în Dosarul Mineriadei şi implicat direct în afacerea confiscării Revoluţiei Române de Read more

Tânără împinsă acum sub roţile metroului de o femeie

O tânără de 24 de ani a fost împinsă în jurul orei 20.00 sub roţile Read more

Explozii la Sankt Petersburg. 10 morţi şi peste 50 de răniţi

Mai multe explozii s-au produs luni într-o stație a metroului din Sankt-Petersburg. Aceasta s-a soldat Read more

LIVE COVERAGE Atentat la Nisa. Cel puţin 73 de morţi

Un şofer a ucis cel puţin 73 de oameni şi a rănit un număr mult Read more

Carnagiu la Paris, în timpul meciului Franţa – Germania

Cel puţin 18 morţi sunt în acest moment, în mai multe atentate ce par a Read more

FOTOGALERIE Cele 59 de victime din Clubul Colectiv

Vineri seară când intri în silly season (răstimp al nonştirii, în care nu se întâmplă Read more

Share