home POLITICA Rareş Bogdan s-a certat cu Codrin Ştefănescu la B1 TV VIDEO

Rareş Bogdan s-a certat cu Codrin Ştefănescu la B1 TV VIDEO

Share

Scandal într-o dezbatere a postului de televiziune B1TV, între Rareş Bogdan, candidatul aflat pe locul întâi al listei PNL pentru alegerile europarlamentare, și deputatul PSD Codrin Ștefănescu, intrat în direct prin telefon.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Discuția dintre cei doi, extrem de tensionată, a degenerat încă de la început. După mai multe încercări de a restabili ordinea în emisiune, moderatorul Silviu Mănăstire le-a cerut colegilor săi să le taie sunetul.

După ce lucrurile păreau că s-au liniștitit, moderatorul a permis reluarea discuției, dar scenariul s-a repetat.

Rareş Bogdan: ”Domnu Ștefănescu, cu mine în platou poate să vină Liviu Dragnea sau Rovana Plumb, dumneavoastră la altă clasă, nu cu mine. La clasa mică. Eu sunt la universitate, dumneavoastră sunteți la grădiniță!”

Codrin Ștefănescu: ”Nu este același Rareș Bogdan de la Realitatea TV care urla în platou să plece marțafoii de la PNL din studioul lui?”

Rareş Bogdan: ”De ce scoateți din context?”

În acest moment, discuția a devenit neinteligibilă, cei doi vorbind unul peste celălalt. De altfel, cam asta s-a întâmplat în majoritatea timpului.

Codrin Ștefănescu: ”Nu mai fi isteric! (…) Ură… Ești toxic pentru societate… Nu și-a luat medicamentul.”

În acel moment, moderatorul emsiunii a tăiat lavalierele invitaților, în încercarea de a-i calma. La reluarea emisiunii, Codrin Ștefănescu a reluat și el atacul la Rareș Bogdan, căruia i-a spus că nu a avut nici o contribuție și nici o valoare societății, ”în afară de ticăloșii exprimate în spațiul public”.

Rareş Bogdan: ”Vorbiți de domnul Dragnea? Nu este în studiou!”

Codrin Ștefănescu: ”E un isteric care nu și-a luat pastilele (…)!”.

Rareş Bogdan: ”Vorbim despre România și despre cum vă bateți joc de ea”.
”Turbat securistoid, asta ești!”, a continuat Codrin Ștefănescu.

Silviu Mănăstire a întrerupt până la urmă discuția celor doi și a cerut scuze telespectatorilor pentru dialogul din studioul emisiunii. De asemenea, a precizat că nu este de acord cu un astfel de dialog.

Share