Rareş Bogdan regretă că a spus că lui Ludovic Orban i s-a umflat capul

Share

Rareş Bogdan a simţit trendul descendent pe care a intrat mişcare de test la adresa lui Ludovic Orban, în PNL, şi se redresează.

Bogdan regretă că a spus despre Ludovic Orban că i s-a umflat capul. Declarația a fost făcută într-un interviu acordat DigiFM, unde prim vicepreședintele liberal a precizat că a folosit o exprimare care nu îl caracterizează.

Rareș Bogdan a spus că i-au fost scoase din context și spusele referitoare la demisia liderului PNL. Acesta ar fi trebuit să plece după alegeri, acum e tardiv.

“E o exprimare căreia trebuia să-i găsesc niște sinonime. Asta cu masculul alfa, lupul alfa e ok, dar am folosit la un moment dat o exprimare care nu mă caracterizează și ar fi trebuit să găsesc alta, legată de i s-a umflat capul. Nu e caracteristică limbajului meu, e un limbaj mai de stradă, pe care îl regret. Este singurul lucru din interviu pe care îl regret”, a declarat Rareș Bogdan, conform sursei citate.

Rareș Bogdan a mai spus că demisia lui Ludovic Orban ar fi trebuit să vină după alegerile pierdute.

“Acum e tardiv, acum ne pregătim de congres. Și mai important decât asta, cu tot respectul pentru instituția la care lucrați și pentru dumneavoastră și ascultători, voi vorbi despre ce avem de făcut.

Sigur, trebuia o analiză foarte serioasă a alegerilor, a cauzelor care au dus la pierderea alegerilor, dar acum va trebui să ne concentrăm pe guvernare și să stăm în spatele premierului, pentru a încerca să pornim o guvernare fructuoasă pentru România, care să modernizeze această țară, care de 30 de ani așteaptă această modernizare”, a declarat europarlamentarul.

Întrebat dacă i-a cerut scuze lui Ludovic Orban, Rareș Bogdan a răspuns: “N-am vorbit încă. O să vorbesc, pentru că n-am cu el ca persoană o problemă, am ca exercitare a poziției, cum și-a exercitat poziția de președinte. Nu am cu el ca om ceva. E o persoană plăcută, putem bea ristretto împreună, un ceai. Alcool nu prea bem nici eu, nici el”.

Share