Rareş Bogdan: PSD mai are exact cinci zile la guvernare

Share

PSD mai are exact cinci zile de guvernare, a declarat europarlamentarul Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL, la Adunarea regională a organizaţiilor PNL din Regiunea Nord-Est, sâmbătă.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

“PSD va părăsi guvernarea. PSD mai are exact cinci zile la guvernare. Peste cinci zile PSD va deveni istorie”, a spus Rareş Bogdan.

El şi-a exprimat susţinerea faţă de Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie, subliniind că PNL şi şeful statului nu vor lăsa România “să îngenuncheze în faţa mediocrilor şi a hoţilor”.

“Începând de astăzi, vă rog din tot sufletul ca, atunci când vedeţi scris sau când vorbiţi de Klaus Iohannis, să adăugaţi o particulă esenţială: preşedintele luptător, preşedintele care atunci când PSD încerca să îngenuncheze instituţiile, atunci când PSD ameninţa, atunci când PSD confisca, atunci când PSD ameninţa partenerii noştri internaţionali, îşi bătea joc de ambasadori, încerca să arunce în aer parteneriatul cu SUA, cu Germania, cu Franţa, cu Uniunea Europeană, a fost omul care s-a opus, şi-a riscat mandatul, a ieşit în stradă în mijlocul dumneavoastră şi al celor care au crezut şi cred în această ţară”, a afirmat Rareş Bogdan.

Share