home CORUPTIE, POLITICA Rareş Bogdan: PSD e ciuma, un partid condus de trădători şi infractori!

Rareş Bogdan: PSD e ciuma, un partid condus de trădători şi infractori!

Share

Europarlamentarul Rareş Bogdan a lansat un atac dur la adresa social-democraţilor, după ce presa a aflat că, la începutul lunii aprilie, Senatul a adoptat tacit legea ce ar face ca limba maghiară să devină limbă obligatorie în Transilvania.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

“Oameni buni, poate nu ne ridicăm la înălţimea aşteptărilor Voastre. Poate greşim, poate unii din cei promovaţi în funcţii cheie nu sunt neapărat cei mai buni pe care îi avem. Poate nu facem schimbările cu rapiditatea cu care vă doriţi.

Poate reformele întârzie prea mult. ….însă vă asigur Dragi români că nu suntem nici ticăloşi, nici hoţi, nici trădători de neam şi ţară şi nici mincinoşi şi făţarnici cu privire la valorile naţionale.

Respectăm România şi iubim România şi pe români oriunde s-ar afla. Sunt lucruri care NU se negociază niciodată. Naţiunea, Ţara, Limba, Identitatea noastră ROMANEASCA nu sunt de vânzare.

PSD este ciuma pentru prezentul şi viitorul acestei naţii. România NU e de vânzare! Cine se joacă cu neamul românesc şi limba română NU merită să vadă lumina Soarelui pe acest pământ Sfânt, pentru că aici şi-au dat sângele moşii şi strămoşii acestei naţii.

Cu Dumnezeu înainte! ROMÂNIA fără PSD, un partid condus de trădători şi de infractori”, a scris Rareş Bogdan, pe pagina sa de Facebook.

Share