home POLITICA Rareş Bogdan, doar ţi-am spus să nu intri în politică…

Rareş Bogdan, doar ţi-am spus să nu intri în politică…

Share

Rareș Bogdan, izolat de Ludovic Orban în PNL? Eu cred că este o aparenţă. „Probabil, am fost bun doar în campanie!”, a spus tânărul politician.

Starea Presei a atras atenţia, la intrarea lui Rareş în arena politică, asupra faptului că acesta va fi folosit cu cinism, în campania electorală, apoi aparatul de partid va intra în funcţiune, implacabil. Dacă ai intrat în asta trebuie să ai pielea tare.

DONEAZĂ ACUM





PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Bogdan, omul datorită căruia PNL, într-o foarte mare măsură, a obținut cel mai mare scor din istorie, ar fi izolat de liderul partidului, în PNL. Noi ne îndoim de acest lucru. Pur şi simplu, un lider de partid şi politician versat ca Ludovic Orban trebuie să conducă un patid, nu să joace pe o carte, cu un singur exponent al partidului său.

Bogdan a declarat joi seară la România TV că el și secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, nu au făcut parte din delegația care l-a însoțit pe liderul PNL la semnarea Pactului Național de la Cotroceni.

„Probabil, am fost bun doar în campanie!”, s-a limitat Rareș Bogdan să înțepe, vizibil deranjat de gestul lui Orban, când a fost întrebat de ce n-a fost la Cotroceni. Ulterior, a spus, în altă emisiune, că a luat prânzul cu Orban şi au discutat două ore. Este normal, aşa e în politică, sunt urcuşuri şi coborâşuri.

Dialogul, la începutul clipului video:

Andreea Crețulescu: Rareș Bogdan, explică-ne ce s-a discutat acolo, în culise, dați jos guvernul, sau nu-l dați?

Rareș Bogdan: Eu pot să vă spun doar ce s-a stabilit până în momentul acela, pentru că nu am fost la… Cotroceni.

Andreea Crețulescu: Dar ai aflat.

Rares Bogdan: Doar ce-am aflat, pentru că nu am fost invitat de liderul partidului, au fost alții acolo, dar…

Andreea Crețulescu: Nu te place domnul Orban?

Rares Bogdan: Nu știu dacă mă place sau nu, cred că mă place, dar a considerat că trebuie să fie altcineva. Eu am fost bun în campanie. Asta e, nu contează. Mergem înainte.

Andreea Crețulescu: Domnul Orban se teme că-i iei locul?

Rareș Bogdan: La experiența dânsului, nu cred. Eu m-am exprimat foarte clar. Eu îmi știu locul, îmi știu pașii. Probabil că așa a considerat, să se ducă alții. Eu și Robert am lipsit, Sighiartău, secretarul general al PNL.

Share