Rareş Bogdan: Continuăm împreună lupta împotriva ciumei roșii

Share

Jurnalistul Rareş Bogdan a anunţat că duminică seară revine cu toţi invitaţii săi la Realitatea TV. Între timp, pe Facebook a apărut un grup care în numai câteva ore se îndreaptă spre 20.000 de useri.

La ora 20.00, sâmbătă seară, Cozmin Guşă, după câteva citate date în cartoane cu ce a scris pe Facebook Bogdan, a umplut emisia cu o logoree fără cap şi fără coadă.

Din aceasta, se putea înţelege orice. Noi înţelegem că la Realitatea TV sunt două grupări: cei cu Partidul Realitatea, încă o operaţiune rusească sub steag fals, dar şi cei care sunt cu statul de drept, avându-l ca exponent central pe Rareş Bogdan.

Mai jos, mesajul integral al jurnalistului:

Rareş Bogdan: Emoţionant pentru mine. Continuăm împreună!

Multumesc initiatorilor si prietenilor ce au creat si aderat la “Fan Grup Rares Bogdan”. Emotionant pentru mine. Continuăm împreună lupta împotriva “ciumei roșii”, de pe ultima baricadă a libertății și demnității! Dragnea si clica sa din PSD trebuie opriți din tentativa de a captura statul român. Mulțumesc zecilor de mii de oameni care au scris, au trimis mesaje de încurajare și susținere și m-au determinat să reflectez.

Rareş Bogdan: Absolut toţi invitaţii se întorc în platou

Invitatii clasici, obisnuiti, ai “Jocuri de Putere cu Rares Bogdan” se intorc in Platou. Toti.

Pot fi acuzat de multe – că mă aprind ușor, că nu sunt prea diplomat – dar nu am dorit nicio secundă să aduc vreun deserviciu televiziunii care mi-a oferit o tribună pentru a iubi România așa cum cred eu că este bine și moral.

Publicul Realitatea TV, publicul fabulos al „Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan” merită câteva explicații pe care le dau din toată inima, având mintea extrem de limpede.

Rareş Bogdan: Continuăm lupta pe baricada României morale

Realitatea TV și emisiunea fanion, „Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan”, nu își schimbă direcția! Continuăm lupta pe baricada României morale, României reale, României eterne. Realitatea TV și „Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan” sunt o poveste despre lungul drum al jurnalistului către succes pe calea inteligenței, a muncii, a corectitudinii și a pasiunii.

Adevărul este exact cel pe care l-am spus mereu: am avut libertate totală să aleg temele emisiunii, unghiul de abordare, lista de invitați. Nu am ce să-i reproșez lui Cozmin Gușă din acest punct de vedere, care a dovedit încă o dată că a avut nas atunci când a mizat pe mine.

Rareş Bogdan: Eu şi Cozmin ne-am spus ce am avut de spus ca doi bărbaţi

Ne-am spus ce am avut de spus în particular, ca doi bărbați. În seara când lucrurile au degenerat, poate și ulterior, am fost amândoi pătimași. Nu pot să-i reproșez asta, nu mi-o reproșez nici mie.

Atunci când nu ne vom mai arăta sentimentele vom fi doar niște roboți, vom fi vrednici de milă, vom fi asemeni celor împotriva cărora luptăm, fiecare pe drumul său: meschini, ipocriți, lipsiți de onoare, nepăsători cu propria țară.

Mi-ar plăcea ca toți jurnaliștii din România să aibă norocul celor care lucrează la Realitatea TV, să aibă parte de un asemenea Patronat, să nu simtă pe gât, ca o cizmă, punctul de vedere al unui proprietar care are argumentul unic că-ți plătește leafa, deci ți-a cumpărat conștiința.

Rareş Bogdan: Cozmin a mizat pe libertate

Exact pe asta a mizat Cozmin: pe libertate. Iar unul dintre argumente este acela că publicul simte fake-urile, e sătul de ele, te dorește autentic, chiar dacă mai greșești.

România se află la o răscruce pe care, dacă Realitatea TV și „Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan” nu o intuiesc, nu-și merită locul de oșteni ai adevărului, de câini ai democrației.

E prea mult dezechilibru în lumea politică, între instituțiile media, în propriile conștiințe pentru a adăuga și noi argumente că suntem un neam pulverizat!

Rareş Bogdan: Publicul nu trebuie trădat

Publicul nu trebuie trădat! Publicul „Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan”, publicul câștigat de Realitatea TV în timp, cu mare greutate, nu trebuie abadonat. Acest public are nevoie de „Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan” și de invitații excepționali, extrem de liberi ai acestei emisiuni.

Le cer scuze telespectatorilor, ascultătorilor și colegilor că au trebuit să treacă prin asta! Continuăm împreună lupta împotriva “ciumei roșii”, de pe ultima baricadă a libertății și demnității! Dragnea și PSD trebuie opriți din tentativa de a captura statul român. Noi împreună putem contribui la asta!

Rareş Bogdan: Toate lucrurile vor reintra în normal

Prin urmare: toate lucrurile vor reintra în normal. Mă întorc acasă! Ne vedem duminică la ora 21. Sunt un om de echipă!

Realitatea TV nu moare și nici nu se predă! Vă aștept de duminică până joi, de la ora 21 până la 1 noaptea, alături de toți invitații mei excepționali! Continuăm împreună, câștigăm împreună! Noi împreună putem contribui la asta!
VA MULTUMESC! Va iubesc.
Toti se intorc in Platou. Toti. Absolut toti.
Eu am fost si raman exact cum ma stiti.

Share