Rareş Bogdan, anunţ: UDMR nu are ce căuta la guvernare!

Share

După ultima trădare făcută de UDMR, în Parlament, cu majorarea pensiilor cu 40%, europarlamentarul Rareş Bogdan promite că formaţiunea politică nu va intra la guvernare.

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat la Antena 3 că liberalii nu vor acceptă UDMR în viitoarea coaliție de guvernare.

„Atunci când Kelemen Hunor ne va recită în fiecare dimineață articolul 1 din Constituție și va înțelege… Ceea ce trebuie să învețe dansul și cei care vor să facă alianța este că România este stat unitar, național și indivizibil”, a spus Rareș Bogdan, într-o intervenție la Antena 3.

Pe 10 septembrie, premierul Ludovic Orban a declarat, la reuniunea președinției Grupului PPE, că după alegerile parlamentare, PNL își dorește că parteneri de guvernare PMP și UDMR.

„Că și parteneri pentru guvernare, în primul rând ne dorim să fim parteneri cu celelalte formațiuni politice din România care sunt membre ale Partidului Popular European, respectiv PMP și UDMR. Dacă nu va fi suficientă majoritatea dintre cele trei formațiuni, în niciun caz nu vom face guvern cu foștii comuniști, actualii socialiști, și vom încerca să identificăm alți posibili parteneri”, a spus premierul.

Share