home EVENIMENT, POLITICA Rareş Bogdan: Alegerile anticipate vor avea loc cu certitudine

Rareş Bogdan: Alegerile anticipate vor avea loc cu certitudine

Share

Prim-vicepresedintele PNL, europarlamentarul Rares Bogdan, a declarat, la Caracal, ca este un sustinator al alegerilor anticipate.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

El a mai spus ca nu are motive de indoiala privind organizarea acestora anul viitor şi că acest lucru ar fi posibil in luna mai.

„Sunt un sustinator total al anticipatelor. (…) Acum (presedintele Klaus Iohannis – n.r.) spune simplu: castigam alegerile prezidentiale si anticipatele, n-am nici un motiv sa ma indoiesc ca vor fi anticipate, mai ales ca sunt absolut convins ca aceste anticipate pot fi organizate undeva in luna mai”, a spus europarlamentarul.

Rares Bogdan a afirmat ca viitorul guvern va face cateva lucruri „esentiale”: organizarea alegerilor prezidentiale, adoptarea bugetului pentru anul 2020, pregatirile pentru iarna si organizarea de alegeri parlamentare anticipate.

„Acest guvern (…) in primul rand va organiza alegerile prezidentiale, va pregati Legea bugetului de stat, va pregati intrarea Romaniei in iarna si administrarea treburilor tarii intr-o perioada complicata (…) si pregateste alegerile. Asta nu e un guvern de patru ani, care sa stea patru sau cinci ani de zile si sa vina astazi cu programul pentru patru ani de zile”, a adaugat Rares Bogdan.

Share