home CORUPTIE, POLITICA Rădulescu Mitralieră: Eu așa cred, că în Diaspora 100% a fost fraudă

Rădulescu Mitralieră: Eu așa cred, că în Diaspora 100% a fost fraudă

Share

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu Mitralieră  a declarat, la sosirea la sediul central al partidului, duminică seara, că, în opinia sa, au fost 100% fraude la votul în Diaspora.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

El a explicat că ritmul de vot din unele ore a fost prea mare raportat la numărul de secții și că nu se poate să fie două voturi pe minut în străinătate.

Deputatul PSD a relatat ca are verisori in strainatate in Marea Britanie si Germania, unde s-a inregistrat o prezenta masiva la urne si ca acestia i-au spus ca atunci cand au mers sa voteze, in sectii nu era nimeni la vot.

Catalin Radulescu Mitralieră, cum i se zice, a mai spus ca PSD nu a avut membri in toate sectiile de votare din strainatate.

Reamintim că peste 900.000 de români votaseră în Diaspora până la ora 20.00 în cele trei zile ale turului doi al prezidențialelor, iar ultima zi de vot nu e terminată.

Scorurile înregistrate de candidați în Diasporă în primul tur indică faptul că Viorica Dăncilă, candidata PSD, va obține un scor slab în străinătate.

Cătălin Rădulescu Mitralieră este unul dintre cei mai radicali lideri PSD, cu dese ieșiri împotriva celor pe care îi consideră adversari ai partidului.

Share