home CORUPTIE, MASS MEDIA, POLITICA Qmagazine, atac violent la Justiţia din România. “Ziua Mâniei se apropie!”

Qmagazine, atac violent la Justiţia din România. “Ziua Mâniei se apropie!”

Share

QMagazine publică o nouă articoletă din categoria vomelor de presă, cum se numesc acestea în limbaj de specialitate. “Ziua mâniei pentru justiţia selectivă se apropie” – este numele postării.

Decizia CCR cu privire la completurile de cinci judecători a produs un cutremur în lumea justiției. Mânia victimelor, dar și a întregii societăți românești, induce frica în cugetul celor vinovați de crima judiciară.

, spune autorul Nora Noapte, sub al cărei alias se ascunde Floriana Jucan, aşa cum se vehiculează în spaţiul public.

QMagazine: De la acuzare la auto-victimizare

“Pentru moment această frică a amorsat o defensivă aberantă și indecentă”, spune autorul. Apoi detaliază:

După ce pentru mai bine de un deceniu justiția selectivă a măcinat destine, de au rămas, la sfârșitul vieții, fără avere, fără familie și fără onoare oameni care altminteri au făcut istorie, a ucis elita politică a țării, de nu mai avem cu cine forma parlamente sau guverne, a terorizat administrația, de nu mai aprobă nimeni nimic și nici un proiect constructiv nu mai avansează, a distrus capitalul românesc, de fuge avuția națională în buzunarele hulpave ale plutocrației globale, a umilit intelectualitatea română, de au ajuns medici cu renume internațional să își piardă dreptul de a profesa iar profesori cu operă să fie umiliți de pseudo-academicienii plagiatori ai fabricilor de diplome în științele securității altora, a compromis floarea armatei române, de au ajuns șefi de mare stat major să își piardă mințile prin închisori, a murdărit ierarhi ai BOR, de nu mai știu credincioșii cui se spovedesc și de la cine mai primesc sfânta împărtășanie, adică după ce a adus pe marginea prăpastiei o întreagă națiune, chemată acum să dea socoteală pentru mârșăviile abia în mică măsură descoperite, țipă după ajutor din toate puterile mașinii de zgomote care până mai ieri îi compusese ode.

După cum se observă, o singură frază. Gabriel Garcia Marquez mai făcea aşa. I-o fi trimis Codrin Ştefănescu un SMS Florianei.

Share