home CORUPTIE, EVENIMENT, POLITICA Puşcăriabilul Ponta de la PSD, care mi te deroghează

Puşcăriabilul Ponta de la PSD, care mi te deroghează

Share

Puşcăriabilul Ponta de la PRUPSD a primit derogare de la Liviu Dragnea să candideze pentru alegerile parlamentare pe lista de la Gorj. Este vorba despre o derogare de la Codul de conduită al PSD. Pe care îl respectă numai opinca, în timp ce vlădica niet.

Da. Există această derogare. Vorbiți cu Cioloș să ne atace la Curtea Constituțională, că am înțeles că are deja o echipă care numai asta face — atac la Curte pentru orice.

Acesta a fost comentariul obraznic făcut de Liviu Dragnea, preşedintele PSD. La rândul său, Dragnea, ca şi puşcăriabilul Ponta, este obiectul unei derogări de la acelaşi cod. Este preşedinte PSD şi a fost condamnat într-un dosar de corupţie.

Liviu Dragnea, în aceeaşi declaraţie obraznică:

(lui Cioloş – n.n.) Ce i se pune masă, semnează atacul la Curte… Să o atace și pe asta.

, a declarat liderul PSD la finalul reuniunii CExN, întrebat dacă există o derogare pentru puşcăriabilul Ponta.

Puşcăriabilul Ponta de la PRU, by PSD

Dragnea a confirmat candidatura lui Ponta: “Da. Dacă nu aveți informația asta, înseamnă că avem o problemă la partid“.

Codul de etică și conduită al PSD prevede că un membru al partidului pus sub control judiciar, indiferent pentru ce infracțiune, nu va beneficia de sprijinul partidului în alegeri.

Fostul președinte al PSD Victor Ponta a fost pus sub control judiciar de procurorii DNA într-un dosar în care este cercetat pentru folosirea influenței în scopul obținerii pentru sine ori pentru altul de bani sau alte foloase necuvenite și complicitate la infracțiunea de spălare de bani.

Ponta, zis poliproces

Procurorii DNA Ploiești au instituit, la 19 octombrie, sechestru pe un imobil aparținând lui Ponta. Măsura asigurătorie a fost dispusă în Dosarul Ponta – Ghiță – Blair, au declarat surse apropiate anchetei.

Potrivit acestora, măsura asiguratorie dispusă în cauză vizează o locuință a lui Victor Ponta. Nu sunt și alte bunuri ale acestuia ori ale deputatului Sebastian Ghiță, de asemenea cercetat în acelaşi dosar.

Ponta este urmărit penal în acest dosar pentru folosirea influenței ori autorității în scopul obținerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite și complicitate la infracțiunea de spălare de bani.

Share