home CORUPTIE, POLITICA PSD vrea să aducă mii de manifestanţi la dezbaterea lui Iohannis

PSD vrea să aducă mii de manifestanţi la dezbaterea lui Iohannis

Share

Jurnalista Ana Simina a anuntat ca PSD ia in calcul sa trimita „cateva sute, daca nu mii de oameni” in fata Bibliotecii Central Universitare, marti seara, de la ora 19.00, in momentul in care va avea loc dezbaterea lui Klaus Iohannis cu jurnalistii si analistii.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Scenariile discutate azi la PSD includ si varianta in care cateva sute, daca nu mii de oameni, sa vina maine seara in fata Bibliotecii Central Universitare si sa manifesteze”, a dezvaluit Anca Simina, la Europa FM, in emisiunea „Piata Victoriei”.

Ea a mentionat, sustinuta de Moise Guran, ca Viorica Dancila nu va veni.

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat luni ca va analiza si va decide, impreuna cu cei din echipa sa de campanie, daca va merge sau nu la dezbaterea pe care o organizeaza marti Klaus Iohannis si PNL.

„Ii vad asa de speriati (pe cei de la PNL – n.r.), am vazut astazi pentru faptul ca numai s-a luat in calcul ca as putea merge acolo, au venit purtatorii de mesaje ai presedintelui si au jignit, au venit cu un atac, nu are ce sa caute. Vom analiza. Luam in calcul ambele variante (de a merge si de a nu merge la dezbatere – n.r.) analizam si vedem”, a spus Dancila la TVR.

Intrebata daca va merge sa forteze intrarea la Biblioteca Centrala Universitara, unde va avea loc dezbaterea PNL, Dancila a spus: „Nu ma vedeti pe mine inbrancindu-ma cu cineva, sau lucruri de genul acesta, pentru ca eu intotdeauna am respectat, pentru ca stiu ca respectul impune respect”.

Ea a adaugat ca ar fi fost normal ca in aceasta campanie electorala sa fie organizata o dezbatere la care sa participe ambii candidati din turul al doilea.

„Important este ca aceasta dezbatere arata ce a facut sau ce nu a facut Klaus Iohannis in cinci ani de mandat, ce a facut Viorica Dancila intr-un an si noua luni de mandat de premier si puteam fiecare dintre noi sa aratam cu ce proiect venim in fata romanilor si sa raspundem intrebarilor de la presa, nu in mod limitat, tuturor celor prezenti, pentru ca asa este normal” a afirmat ea.

Share