home CORUPTIE, POLITICA PSD se duce la Bruxelles să-i ceară scuze lui Timmermans VIDEO

PSD se duce la Bruxelles să-i ceară scuze lui Timmermans VIDEO

Share

Marcel Ciolacu a anunţat, după şedinţă CEX PSD, că îi va prezenta scuze din partea PSD, lui Frans Timmermans, pentru modul în care a fost tratat anul trecut, de liderii PSD.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Aş dori să mulţumesc socialiştilor europeni, după mult timp au fost alături de noi şi ne-au susţinut şi prin vot. Nu am nicio problemă, nu am avut nici în alte dăţi, în cazul în care PSD în anumite momente nu a avut o comunicare sau a ajuns la relaţii tensionate atât cu domnul Timmermans, cât şi cu domnul Stanisev (preşedinte PEŞ), eu o să-mi cer scuze, ca şi preşedinte interimar, nu am nici o reţinere.

În perioada următoare, o să fac o deplasare la Bruxelles unde o să am discuţii cu mai mulţi socialişti europeni, inclusiv cu perosanele invocate mai devreme”, a declarat Ciolacu, după şedinţă CEX.

Unul dintre liderii PSD care l-au atacat pe Frans Timmermans a fost Rovana Plumb. Aceasta susţinea, înainte de alegerile europarlamentare, că socialiştii din Olanda nu vor atinge pragul, însă ei au câştigat alegerile europarlamentare în această ţară.

„Tot în acest grup (S&D, n.r.) ne vom desfăşura activitatea. În ceea ce priveşte candidatul pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene. Să vedem dacă partidul din care face domnul Timmermans va trece pragul în Olanda. Sigur că PES îl susţine pe domnul Timmermans, dar să vedem rezultatele din 26 mai”, spunea Rovana Plumb.

Share