PSD: România, înecată în lacrimi din cauza lui Klaus Iohannis

Share

Un nou mesaj penibil transmis de PSD. Ministrul demis al Muncii, Marius Budai, a declarat ca „romanii stau cu lacrimi in ochi si asculta declaratiile presedintelui si ale premierului desemnat”.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

”Eu am citat din colegii liberali si l-am auzit pe Orban cum spunea ca scutirile de impozit date de PSD sunt doar niste tertipuri si ca orice venit se impoziteaza. Inseamna ca pensiile sub 2.000 de lei se impoziteaza, cu siguranta se reintroduce 5,5% sanatate, pentru ca asa a spus tot premierul desemnat si mai spune ca in analizele lor ori trebuie redus salariul minim la 1.000 de lei, ori trebuie desfiintat pentru ca e un element care nu e bun in economie. O singura cautare pe internet imi va da dreptate. A spus ca orice venit se impoziteaza.

Urmeaza haos bugetari! A declarat din 2017 pana acum ca nu sunt bani de salarii si pensii. Acum spune ca sunt bani. E clar ca se minte. Romanii stau cu lacrimi in ochi si asculta declaratiile presedintelui si ale premierului desemnat. Eu sunt prin tara acum si transmit mesajul parintilor si bunicilor in lacrimi care va roaga sa nu ii mai panicati”, a declarat Marius Budai, la Antena3.

Marius Budai este alaturi de Viorica Dancila intr-un turneu electoral prin judetelor Moldovei.

Share