PSD încearcă să falsifice alegerile aservind Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS)

Share

Cu cinism, PSD profită de tragedia de la Caracal, încercând să ia sub control Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, pentru a pilota şi, poate, falsifica rezultatul alegerilor. Care alegeri? Nici nu mai contează care dintre ele. Cele care urmează.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Am scris aici despre telefonul pe care l-am dat la 112:

La tehnologia pe care o are acum la dispoziţie, (am înţeles că) STS nu poate să determine decât cu mare aproximaţie unde eşti atunci când dai telefon la 112 şi spui că ai o problemă urgentă.

Ca să fii ajutat imediat, trebuie să instalezi aplicaţia 112 şi de-abia apoi ai o şansă să fii descoperit în scurt timp, de o echipă rapidă de intervenţie, indiferent ce ar însemna aceasta.

Din toată această poveste sulfuroasă cu reţele de prostituţie, trafic de carne vie şi altele, având ţuţui, în capul bucatelor, un tembelică ucidică despre care autorităţile se bâlbâie şi nu spun exact ce e cu el, am înţeles că STS şi-a făcut treaba,,atât cât a fost posibil, apoi un procuror sau mai mulţi şi nişte poliţişti incompetenţi şi burtoşi au frânt-o-n Caracal şi a ieşit o porcărie fără capăt.

Când eram mic, mergeam cu mama şi tata, în Fiatul Miletrecenta al lui nenea Schullmann, pe E20 (E85, cum se numeşte acum), spre Dragosloveni (mai şi seamănă cu Dobrosloveni…). Nenea Schullmann era cel mai bun mamoş din Focşani. Un tip extrovertit, care se întorcea permanent spre pasageri, vorbind.

Întorcându-se aşa, era să facă accident. I-a văzut faţa înspăimântată de maşina din faţă lui tata, s-a întors, a pus frână, maşina a intrat în téte à queue pe carosabilul ud, apoi s-a oprit. Nenea Schullmann a mai rulat încet cinci metri, apoi s-a oprit, trăgând şocul, vânăt la faţă, gâfâind.

Tăcere. Ajunşi acasă, peste vreo două – trei ore, când erau toţi mai îmbujoraţi şi parcă uitaseră ce se întâmplase, i-am trântit-o lui bietul nenea Schullmann, de a rămas cu gura căscată:

Lasă, că am văzut eu ţe polcărie ai făcut!

Memoria colectivă este ca mintea unui copil. Un burete care înregistrează totul. Liderii PSD cred că se va uita totul, că o vor suci ca la Caracal, că, vorbind despre “toleranţă zero”, ca Mihai Fifor, şi despre “lucru la firul ierbii”, ca Viorica Dăncilă, eventual susţinând la preşedinţie un crap cu ochelari, ca Alexandru Cumpănaşu, puternic mediatizat de Sputnik, oficina Rusiei, care, când i-a dispărut nepoţica, fructifică politic fix în cheie pesedistă tragedia rudei sale, lumea va uita şi îi va vota.

Dar va veni un moment când, la urne sau după, românii le vor spune acestor domni:

Lasă, că am văzut eu ţe polcărie ai făcut!

Să fii atât de nesimţit şi inuman încât, când lumea discută pe străzi, în toată ţara, despre Luiza şi Alexandra, ţie să-ţi treacă prin cap o asemenea măgărie teribilă, se decontează.

Aşa ceva, să speculezi politic astfel o asemenea tragedie de acest fel, are costuri politice devastatoare. E mai rău şi costurile politice sunt mai mari decât cele ale tragediei în sine. Te afunzi şi mai mult.

Chiar dacă controlezi şi mama STS, tot ajungi la groapa de gunoi a istoriei. Cum? Asta nu ştiu. Nu ştie nimeni. Poate că băieţii ăştia vor reuşi să falsifice alegerile sau poate că nu. Poate că se luptă numai pentru ca omul lor să intre în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

Vom afla toate acestea pe pielea noastră, trăindu-le. Cu certitudine. Vorba unui slogan publicitar: “Călătoria continuă! Mai avem multe lucruri de aflat!”.

Share