home CORUPTIE, POLITICA PSD împarte în Capitală măşti cu numele candidaţilor

PSD împarte în Capitală măşti cu numele candidaţilor

Share

Nivelul de politicianism al PSD depăşeşte orice limită a suportabilităţii. Există lucruri pe care le scornesc aceşti oameni care nu au cum să-ţi treacă prin cap, dacă eşti de bună-credinţă.

Prima zi oficială de campanie este caracterizată de un val de pomeni din partea PSD, în Capitală. Primarii de sectoare şi Gabriela Firea împart sute de mii de măşti.

„Oamenii lui Gabriel Mutu împart acum la Lujerului măşti cu numele edilului pe ele. Oamenii nu le acceptă, le aruncă.

Începând cu 27 septembrie, Sectorul 6 va fi administrat onest, cu servicii pentru cetăţeni. Nu cu atenţii electorale înainte de alegeri”, anunţă USR PLUS.

De asemenea, Nicusor Dan a anunţat că Gabriela Firea a atins „un nou nivel al josniciei politice”, după ce aceasta a început să distribuie 100.000 de măşti, în şcolile din Bucureşti cu însemnele ei electorale.

„Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a atins în urmă cu câteva ore un nou nivel al josniciei politice. Este o josnicie politică să foloseşti o criză medicală, este o josnicie politică să foloseşti vulnerabilitatea unor persoane pentru a-ţi face campanie electorală.

Am văzut cutii cu măşti, inscripţionate cu însemnele electorale ale Gabrielei Firea care urmează să fie distribuite de funcţionari publici în şcoli.

Din punct de vedere moral este o josnicie, din punct de vedere legal sunt cel puţin trei legi care sunt încălcate. În primul rând, nu este permis oferirea de foloase materiale în campania electorală. În al doilea rând, este interzisă campania electorală în şcoli. În al treilea rând, aceasta are o componentă penală, este interzisă utlizarea fucntiobarilor public în campania electorală”, a declarat Nicusor Dan.

Gabriela Firea a anunţat că pesedistii au strâns bani pentru a cumpăra 100.000 de măşti pe care le vor distribui în şcolile din Bucureşti.

„Vin astăzi cu o acţiune cât se poate de concretă. Colegii mei mai tineri şi seniorii au preferat să strângă bănuţii, deşi îi puteau folosi în alte scopuri, că de exemplu pentru campania electorală sunt afişe foarte, foarte scumpe puse în Bucureşti, dar noi am preferat să cumpărăm 100.000 de măşti pe care le vom da elevilor din Capitală.

Nu ne vom opri aici, vom dota cabinetele ASSMB cu măşti pentru elevii care fie vin fără măşti de acasă, fie le rup, fie se întâmplă altceva”, a anunţat Gabriela Firea.

Share