home CORUPTIE, POLITICA PSD îl critică pe Iohannis şi PNL pentru actuala criză de sănătate

PSD îl critică pe Iohannis şi PNL pentru actuala criză de sănătate

Share

După ce le-a susrat la ureche românilor luni în şir că nu există nici un fel de coronavirus, PSD o suceşte cu o lipsă de scrupule halucinantă.

Partidul care vorbea despre faptul că românii nu trebuie să poarte botniţă o suceşte acum, exact aşa cum era de aşteptat, cu o totală lipsă de scrupule.

Totul se numeşte “Cartea neagră a guvernării PNL”. Citat, de aici încolo, conform News.ro:

<Nu există niciun motiv real de panică. Infecţia cu acest virus provoacă în marea majoritate a cazurilor doar simptome uşoare, dureri în gât, tuse şi febră, ca în orice răceală>, a fost mesajul transmis de preşedintele României, Klaus Iohannis, pe 27 februarie, a doua zi după apariţia primului caz de COVID-19 în România.

Din acel moment şi până în prezent, zeci de mii de români s-au îmbolnăvit cu noul coronavirus, iar numărul celor care şi-au pierdut viaţa nu a încetat să crească, ajungând la circa două mii de persoane.

România este, în prezent, prima ţară din Europa de Est ca număr de decese şi se află, în ultimele săptămâni, pe primele locuri la nivelul îmbolnăvirilor. Criza COVID-19 nu este uşor de gestionat.

Este o situaţie nouă cu care nu ne-am întâlnit până acum, însă pentru care se cere responsabilitate şi o guvernare eficientă.

Din păcate, Partidul Naţional Liberal (PNL) a gestionat actuala criză din raţiuni pur politice, şi ale căror deciziile întârziate, neprofesioniste şi insuficient fundamentate au ajuns să coste populaţia mai mult decât ar fi trebuit.

Share