PSD Firea ştie. Robert Negoiţă fură, susţine acum fostul partid al acestuia

Share

Răfuială pe faţă între pesedişti. Aurelian Bădulescu, lătrăul de serviciu al Gabrielei Firea, lansează un atac violent la adresa lui Robert Negoiţă, primarul ex-PSD al Sectorului 3.

Negoiţă a plecat recent din PSD, formându-şi propriul partid, şi a anunţat că nu o mai susţine pe Firea pentru Primăria Generală.

Bădulescu a dat publicităţii un comunicat de presă, în care susţine că Negoiţă a umflat preţurile de 3-4 ori, la achiziţiile publice.

“Lui Robert Negoiţă i se potriveşte zicala : hoţul strigă hoţii! Este ştiut faptul că în Bucureşti, cele mai scumpe băncute, panseluţe, garduri şi lucrări sunt în sectorul 3. Se umfla preţul şi de câte 3-4 ori! Robert Negoiţă a devenit primar că membru PSD şi acum 8 ani, şi acum 4 ani. Sectorul 3 arată bine încă de pe timpul fostului primar, Liviu Negoiţă. El a început reabilitarea blocurilor, amenajarea locurilor de joacă şi a parcurilor. Lumea nu uită!

Contribuţia lui Robert Negoiţă a fost şi este spolierea bugetului sectorului 3 şi trecerea acestuia prin firme căpuşă.

Tot spune că el conduce cel mai legal şi transparent sector. Sunt jurist şi vă spun în cunoştinţă de cauză : Dl Robert Sorin Negoiţă este ultimul care să respecte legea în Bucureşti! Ba îşi face şi un titlu de glorie că ignora legea, că nu-i pasă de DNA. Strigă mereu prin birou şi prin oraş ca el e mai presus de lege, că nu-l interesează DNA-ul, Curtea de conturi, alte instituţii! Pentru că el are spate!

Oare la ce fel de protecţie se referă? La cea care face uitate dosarele lui de evaziune fiscală, terasele ilegale, parcările ilegale? Ne întrebam şi noi dacă este corect ca în Bucureşti toţi primarii să respecte legea iar Domnul Robert Negoiţă să se mai şi laude că nu respectă legea, că nu-i pasă de instituţii, că e protejat? Cetăţenii din Bucureşti trebuie să ştie aceate lucruri! Trebuie să cunoască adevărul!

Tot dl Robert Negoiţă se laudă că s-a luptat cu Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă! Poate s-a luptat în somn! În realitate, cei doi l-au finanţat cu bani de la guvern, l-au sprijinit, i-au mărit bugetul, i-au alocat resurse. I s-au angajat prieteni prin instituţiile statului şi toate uşile i-au fost mereu deschise. La fel cum a primit sprijin şi suport din partea Consiliului General şi a Primarului General!

Când Primăriei Generale Domnul Dragnea i-a tăiat bugetul, Robert Negoiţă s-a bucurat să primească o parte însemnată din suma tăiată de la Capitală. S-a înfruptat din toate beneficiile guvernării PSD, la fel cum era onorat să fie deputat de Teleorman prin grija lui Liviu Dragnea, iar acum e mare anti-PSD-ist! Un profitor! Un oportunist! Şi-un capusar al banului public pentru propriile interese! Se lăuda acum că a “construit pasaje” pentru a rezolva traficul din sectorul 3. De fapt, nu a amenajat decât un podeţ, în interes propriu, pentru a ieşi mai uşor spre bulevard cetăţenii care au cumpărat case în cartierul construit de firmele lui, prin interpuşi. Deci, îşi sprijină propriile business-uri! În rest? Pârjol pe bugetul sectorului 3! Asta este adevărata lui activitate! Nu cea prezentată poticnit în interviurile pe care le da şi în care spune numai şi numai minciuni!”, se arată în comunicatul lui Bădulescu.

Share