home CORUPTIE, POLITICA PSD Constanţa dă de pomană pensionarilor un concert cu Fuego

PSD Constanţa dă de pomană pensionarilor un concert cu Fuego

Share

Primaria Constanţa, dominată de organizaţia PSD Constanţa, a organizat marti un spectacol gratuit pentru pensionari, la Casa de Cultura, la care au cantat Fuego, Stela Enache, Stefania Rares si Raoul.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Desi a fost platit din bani publici, evenimentul a fost transformat in campanie electorala pentru Viorica Dancila. Primarul Constantei este Decebal Făgădau (PSD).

Sub pretextul celebrarii Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice, sute de pensionari au fost invitati de Primarie la Casa de Cultura la un spectacol gratuit de muzica. Mai mult decat atat, pensionarii au primit si „dulciuri, produse de patiserie, sucuri si diverse cadouri”, anunta un comunicat al Primariei.

Desi a fost organizat pe bani publici, spectacolul a fost transformat intr-un eveniment electoral in favoarea Vioricai Dancila. In fata Salii de Cultura erau zeci de membri ai PSD care distribuiau un ziar electoral al PSD. Iata mai multe imagini transmise de un cititor:

Iata ce au primit participantii la „Ziua Pensionarului”:

„Seniorii au cantat, au dansat si i-au aplaudat fericiti pe artisti. Surprizele nu s-au oprit aici, seniorii primind dulciuri, produse de patiserie, sucuri si diverse cadouri”, se arata intr-un comunicat al Primariei Constanta.

Spectacolul PSD de la Casa de Cultura a costat 35.375 de lei, fara TVA, din bani publici.

Share