home CORUPTIE, POLITICA PSD către Klaus Iohannis: “Te duci în cap, nu eşti în stare de nimic!”

PSD către Klaus Iohannis: “Te duci în cap, nu eşti în stare de nimic!”

Share

Victor Ciutacu, realizator de emisiuni la postul de propagandă al PSD, România TV, a lansat un atac delirant la adresa lui Iohannis după această decizie.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

“Degeaba încerci, Înaltule, să ascunzi gunoiul sub preş. Asta e blestemul tău. Din păcate, e şi al nostru, ca neam şi ţara. În cel mai dramatic moment de criză din ultimii 30 de ani, stăm cu o momâie resentimentară în geam la Cotroceni.

În afară de răzbunări mărunte şi de loisir, nu eşti în stare de nimic. Uită-te la atitudinea tuturor preşedinţilor care-ţi sunt contemporani. Au atitudine de oameni de stat. Ies, se adresează naţiunii, se duc în focare, iau decizii. Tu aştepţi să se deschidă frontierele. Te aşteaptă Miami, Tenerife, Madeira. Ca să pari ocupat, ieşi la tv ca să ne înveţi să ne spălăm pe mâini, să ne rogi să nu ne mai strângem în braţe ca fătălăii şi, mai nou, să ne anunţi câte copii de chitanţe de amenzi ai strâns la Palat.

Parcă eşti purtător de cuvânt la Grăniceri. Rămâne cum am stabilit, Suceava a devenit Oraşul Interzis, stau dricurile la coadă la Morgă, o să te bântuie toată viaţa blestemul ăsta. Pe cadavre te-ai ridicat, pe cadavre te duci în cap!”, a scris Ciutacu pe blogul său.

Preşedintele Klaus Iohannis semnase anterior decretul privind retragerea decoraţiei conferite Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, anunţa Administraţia Prezidenţială.

„Astfel, în temeiul prevederilor art. 94 lit. b) şi ale art. 100 din Constituţia României, republicata, precum şi ale Legii nr. 29/2000 privind sistemul naţional de decoraţii, republicata, având în vedere gravele deficienţe în activitate constatate în perioada stării de urgenţă provocate de pandemia de COVID-19, de natură să anuleze orice rezultate meritorii obţinute anterior, preşedintele Klaus Iohannis a retras Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, conferit prin Decretul nr. 205 din 5 aprilie 2019, Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava”, precizează sursa citată.

Share