home CORUPTIE, POLITICA Protest masiv duminică, în Bucureşti, la Piata Victoriei. “Abrogați și apoi Plecați!”

Protest masiv duminică, în Bucureşti, la Piata Victoriei. “Abrogați și apoi Plecați!”

Share

Un nou protest care se anunţă a fi ceva mai important decât precedentele va avea loc duminică, la Piaţa Victoriei, în centrul Capitalei. Cauza este un recent citat din filosoful Mihai Şora:

”Oameni buni,

dacă nici astăzi, după Ordonanța de Urgență, nu vedeți – adică NU VEDEȚI! – spre ce ne îndreptăm, dacă nici astăzi nu înțelegeți – NU ÎNȚELEGEȚI! – ce înseamnă și încotro ne duce subordonarea magistraților de către politicieni, înseamnă că suntem pierduți, ca nație, pentru alte câteva decenii.

Noapte bună, România!”
Mihai ȘORA

Noi nu spunem noapte bună! Pentru că noi vedem și știm câtă dreptate are domnul Șora, în mesajul de mai sus. De aceea, noi ne vedem în Piața Victoriei. Ca să-i OPRIM. Și ca să putem spune, din nou, ”Bună dimineața, România!”

Corupţia Ucide, coloană de la Metrou Tineretului, spre protest

Organizaţia civică Corupţia Ucide anunţă că pleacă în coloană din Sectorul 4, de la Metrou Tineretului, spre Piaţa Victoriei.

Şi Uniunea Salvaţi România şi-a anunţat participarea la protest:

Noi, parlamentarii și membrii USR, ne vom alătura duminică, 24 februarie, protestatarilor din Piața Victoriei.

În fața disperării cu care PSD-ALDE acționează pentru a subordona justiția, și de a face din statul de drept statul lor paralel, trebuie să dăm dovadă de determinare și de unitate.

Întreaga societate trebuie să răspundă unit atacului PSD. Forțele politice responsabile trebuie să se unească și, cu ajutorul societății civile, să construiască o alternativă la actuala putere în așa fel încât să repare tot ce a distrus aceasta.

Alianța 2020 USR-PLUS a luat naștere din dorința de a le transmite un semnal puternic tuturor românilor care cred în democrație, și anume că împreună suntem mai puternici. Uniți, vom putea duce până la capăt lupta cu cei aflați la guvernare, care lansează fără oprire atacuri la adresa justiției, precum și la demnitatea și bunăstarea noastră, a cetățenilor cinstiți și de bună-credință din această țară.

Ne vedem la Victoriei!

Share