home ECONOMIE, POLITICA Propunem impozitarea aerului expirat şi a căzii de baie

Propunem impozitarea aerului expirat şi a căzii de baie

Share

Impozitul pe aerul expirat (e dioxid de carbon, deci e poluare). Un om inspiră şi expiră de circa 23.000 de ori pe zi. Vă daţi seama cât dioxid de carbon produce el zilnic? Un ban pe zi de fiecare cetăţean.

18 milioane de oameni cu drept de vot x 365 de zile din an x 1 ban de contribuabil = cel puţin 6,57 de miliarde de lei pe an colectați de la populație dintr-un foc

Impozit unic, nu se face discriminare între cetăţeni nefumători şi nebăutori de alcool, toţi vor fi impozitaţi la fel, ca să fie încurajată venirea străinilor în România. Trebuie făcută însă o diferenţiere pe categorii de expiratori: cei care fumează poluează mai mult, cei care beau alcool la fel şi mai şi acumulează trigliceride. Asta va majora veniturile!

citeşte şi: Ponta confirmă taxa pe stâlpi, parcări şi Vidraru. Chiţoiu: E.ON, Transelectrica, Transgaz, Romgaz vor fi impozitate

De gândit pe viitor o posibilă piaţă românească a bioxidului de carbon expirat, din care băieţii deştepţi ar putea câştiga direct, fără parandărăt de la statul român, foarte mult şi care de asemenea pot fi impozitaţi.

Impozitul pe cadă. Sunt prea puţini cei impozitaţi la piscină. Câtă lume are piscină în România? Un fleac! Nu se echilibrează bugetul! În schimb, propunem lărgirea bazei de impozitare la jacuzzi, dar mai ales la cadă. Cine are jacuzzi? Cristi Sima de la WBS, şi nici nu o foloseşte, că e în Elveţia Islanda. Dar căzi, ohoho!, are multă lume.

Cel mai mic impozit (dar trebuie să existe şi el) va trebui pus la cei ce au cădiţă. De asemenea, cei ce nu au nici piscină, nici cadă, nici cădiţă, nimic, ci numai duş trebuie încurajaţi să-şi pună, prin impunerea unui impozit forfetar pe lipsa căzii declarate, mai mare decât cel la piscină, pentru a fi obligaţi să-şi micşoreze astfel impozitul.

Impozitul pe expiraţia plantelor noaptea. Inspectorii fiscali să umble prin cartierele oraşelor României, să se uite la blocuri aşa şi să identifice contribuabilii cu flori.

Florile şi plantele sunt viaţa noastră. Ele ziua produc mai mult oxigen şi noaptea mai puţin, deci trebuie impozitate. De examinat lansarea unei alte piețe, cea a dioxidului de carbon expirat de plante ziua și noaptea. Băieții deștepți vor avea astfel posibilitatea să verse la buget și mai mulți bani.

Dar cei mai mulţi bani vor fi aduşi de la bugetele locale, care deţin domeniile publice şi private, pe care sunt o mulţime de copaci, arbuşti şi flori, ce vor fi impozitaţi la greu, astfel încât, impozitându-ne pe noi, la rândul lor administraţiile locale vor aduce mai mulţi bani la bugetul central al Cabinetului Ponta, care astfel va avea mai mulţi bani de prăpădit anul acesta şi anul viitor.

Citeşte şi
Klaus Iohannis: PSD a umplut țara de slugi. Corupția și incompetența ucid

Preşedintele Klaus Iohannis a reacţionat la tragedia din Caracal. "Această dramă ne arată unde e Read more

Oxford Analytica dă de pământ cu cabinetul lui Mihai Tudose

Oxford Analytica susţine că incompetenţa Guvernului Tudose riscă să arunce România în haos. Nu este Read more

MediaSind cere demiterea ministrului Culturii, Lucian Romaşcanu

MediaSind, organizaţia reprezentativă a jurnaliştilor din România, cere demiterea ministrului Culturii. Lucian Romaşcanu este în Read more

Petre Daea, cel mai incompetent ministru din istorie VIDEO

În iunie 2004, când Adrian Năstase se pregătea să devină preşedinte, l-a pus pe Petre Read more

Liviu Dragnea a fost ales / Înainte de Congres / Preşedinte

După ce a concurat fără să aibă concurenţă, Liviu Dragnea a fost ales preşedinte fără Read more

Cabinetul Ponta 4 şi bubele sale negre. Foarte negre

Cabinetul Ponta 4 nu e deosebeşte cu nimic, din punct de vedere al concentraţiei bubelor Read more

BOMBA OPRESCU Bucureştiul începe să semene cu Beirutul

Lucrările la linia de tramvai usor de pe Rebreanu. Una din cele mai frumoase zone Read more

Sorin Oprescu a revenit din vizită de lucru pe Marte

Oprescu vrea sa construiasca un canal navigabil Dunare - Bucuresti - Pitesti. Lebede negre in Read more

Sorin Oprescu promite transporturi aeriene gratuite

Proiectele lui Oprescu: troleibuze si tramvaie verticale; munte artificial de 2270 m; piste suspendate pe Read more

Toleranta zero pentru frauda din educatie

Calitatea educaţiei a scăzut catastrofal în ultimii ani sau, mai de grabă, calitatea educaţiei a Read more

Share