home ECONOMIE, POLITICA Profetiile clarvazatorului Vosganian catre Natiune

Profetiile clarvazatorului Vosganian catre Natiune

Share

Daca iti propui, oricand si cu orice ocazie face declaratii de presa ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, ai ce critica, fara sa exagerezi defel.

Cunosc un politician care mi-a declarat: “Eu nu-l mai cred pe Vosganian, nici daca declara ca la vara va fi cald si soare”.

Sa luam, de exemplu, ziua de luni, 28 iulie, cand demnitarul a sustinut o conferinta de presa, la Ministerul Economiei si Finantelor (MEF).

Paranteza: Cel mai original minister de pe planeta, care, cand iti trimite comunicate de pe domeniul Finante, se numeste Ministerul Finantelor, iar cand este vorba de chestiuni de economie, se semneaza Ministerul Economiei, pentru ca functionarii, in intelepciunea lor, ca pietrele, asteapta sa treaca apa liberala si ministerul bicefal sa se rupa la loc in doua.

Un minister care-si trimite siesi propuneri de alocari bugetare, de la Economie la Finante, apoi retur. Un minister care face asistenta tehnica pe toate fondurile europene si, deopotriva, administreaza banii europeni pentru competitivitate economica, pentru care-si face siesi asistenta tehnica.

Citeste comentariul pe Biz365

Share