home CORUPTIE, POLITICA Primarii PSD Vrancea stau la coadă să pupe mâna lui Oprişan

Primarii PSD Vrancea stau la coadă să pupe mâna lui Oprişan

Share

Imagini relevante privind comportamentul real al pesedistilor au fost difuzate, duminica seara, de Pro TV in cadrul serialului „Judete la stapan”.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Jurnalistii Pro TV au surprins modul feudal, de stapan, cu care Marian Oprisan ii trata pe primarii PSD din Vrancea. Iar acestia nu erau deloc deranjati.

Imaginile au fost filmate in luna iunie, la congresul PSD, in timp ce jurnalistii de la „Romania, te iubesc” pregateau materialul despre judetul Vrancea. Ei l-au inregistrat pe Oprisan in timp ce le dadea ordine primarilor PSD, pe care ii conducea ca pe o turma.

La un moment dat, Oprisan se instaleaza in fata intrarii in Sala Palatului, locul unde a avut loc Congresul PSD, si asteapta cu o atitudine aroganta, de stapan, ca primarii sa vina sa ii stranga mana. Acestia s-au manifestat foarte slugarnic, salutandu-l preaplecati pe baronul de Vrancea.

„Ce faci, ma, nu vrei sa dai noroc cu mine?”, l-a intrebat Oprisan pe un primar care se straduia din rasputeri sa nu il deranjeze pe sef. „Am dat primul eu”, a raspuns acesta speriat.

In judetul Vrancea, din cei 73 de primari, 54 sunt din partidul condus de Marian Oprisan. Vezi AICI inregistrarea acestui moment, de la minutul 11.00.

Nicolae Braicau, primarul comunei Ciorasti, este e unul dintre foarte putinii contestatari ai lui Oprisan. ”Nu misca nimic in judetul asta fara stiinta lui”, a declarat primarul pentru „Romania, te iubesc”.

Share