Ponta terminat politic. După concediu, fără cârje

Share

Premierul penal a revenit în ţară, după o săptămână de concediu pe un vas de croazieră de lux, fără cârje şi, se spune, resemnat.

Magda Bistriceanu a publicat o poză cu Victor Ponta şi familia la coborârea de pe zgârie-norul plutitor în care şi-a petrecut vacanţa. Ce aer curat? Ce brazi? Ce nisip bătut de vânt? Ce meduze? Ce zbenguială-n apa umedă? Zgârie-nori, piscina de la etajul şapte.

SURSA DCNews

Resemnat, terminat politic, Victor Ponta este citat la DNA marţi, 11 august, unde va avea de răspuns la noi întrebări care-i vor fi puse de procurorii anticorupţie.

Prea multe mass-media afirmă în acelaşi timp că vor apărea noi dosare de corupţie în care va fi implicat, faţă de care Dosarul Turceni – Rovinari este o glumă bună.

De remarcat faptul că există contradicţii în comportamentul recent al politicianului. Înainte să plece în concediu, a anunţat că se va mai duce la un control în Turcia, la Clinica Medipol.

Apoi s-a răzgândit. După care a anunţat că pleacă în concediu două săptămâni şi iar s-a răzgândit, rămânând la doar o săptămână de concediu.

Credem că aceste suciri sunt direct legate de comunicarea sa cu procurorii DNA, care doresc să-i pună tot mai multe întrebări şi mai credem că din acest motiv Victor Ponta este terminat politic.

Mai credem că e terminat politic pentru că Liviu Dragnea a pus deja lăbuţa pe partid, unde Victor Ponta mai participă la şedinţele de conducere doar în calitate de premier.

Şi este de trei ori terminat politic pentru că se va duce mâine la Palatul Victoria şi în birou îl va aştepta Găbiţă Anticorupţie, care îl va intreba: “Tu ce cauţi aici?”.

Share