Ponta: Robert Negoiță a făcut Covid din cauza lui Ludovic Orban

Share

Victor Ponta mai emite o aberaţie fără noimă: Ludovic Orban ar fi vinovatul pentru faptul că bietul Robert Negoiţă s-a infectat cu coronavirus!

Absurditatea este evidentă: Ponta s-a împotrivit însă până acum faţă de toate măsurile luate de Guvern, pentru limitarea pandemiei.

Pro România a votat în Parlament şi împotriva legii carantinei, după ce anterior a solicitat insistent să fie redeschise toate activităţile economice.

„Am avertizat în mod repetat şi vehement că Orban şi PNL ne pun pe toţi în pericol prin ticăloşia lor cu Alegerile organizate fără condiţii de siguranţă ! Între sănătatea publică şi interesul egoist de Partid Orban a ales Partidul! Aceasta este o gândire tipică unui politruc – incompatibilă cu responsabilitatea unui adevărat Prim Ministru!

Campania începe imediat (acţiunile de precampanie sunt deja de o lună) / iar ziua votului înseamnă 18.500 de secţii de vot – cu o medie de 20 de persoane aflate permanent în secţie şi o medie de 500 de alegători care vin la vot!

Mulţi candidaţi, militanţi, familiile acestora şi simplii cetăţeni se vor îmbolnăvii cu acest virus sau îşi vor pierde viaţa doar pentru că Orban vrea Alegeri cât mai repede – ca să nu piardă şi mai mult în sondaje!

Vă rog pe toţi să mergeţi la vot în 27 Septembrie luând voi măsurile de siguranţă pe care Guvernul Orban PNL NU le-a luat / şi mergeţi să pedepsiţi ticăloşia acestui individ aflat la Guvern prin corupţie şi blaturi cu PSD !

Multă sănătate Robert Negoiţă- ţie şi celor apropiaţi / locuitorii Sectorului 3 şi Alianţa PRO Bucureşti sunt alături de tine ai au nevoie tine!”, scrie Ponta, pe Facebook.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoi’ţă, a anunţat că a fost testat pozitiv pentru SARS-CoV-2.

„În cursul zilei de azi (n.r. – miercuri), am fost testat pozitiv pentru SARS-CoV-2. Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopţii şi o stare generală de slăbiciune şi moleşeala. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineaţa, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînţeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent şi în zilele următoare”, a scris edilul pe Facebook.

Negoita i-a îndemnat pe cei care au interacţionat cu el în ultima perioadă să fie atenţi la orice simptom şi chiar să se testeze.

„Şi să ştiţi că, şi dacă nu voi fi pe teren în această perioadă, rămân activ aici, aşa cum ne-am obişnuit şi sunt permanent în contact şi cu colegii mei. În acest sens, fac un apel către cei care ştiu că am interacţionat în ultimele zile să fie atenţi la orice semn sau simptom şi chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă”, a transmis el.

Share