home MASS MEDIA, POLITICA Ponta, de acord cu Ciutacu: “S.. în picioare!”

Ponta, de acord cu Ciutacu: “S.. în picioare!”

Share

Ponta, de acord cu Ciutacu S.. în picioare!

Ponta a gafat din nou, pentru un prim-ministru este absolut jenant: s-a arătat întrutotul de acord cu înjurăturile lui Victor Ciutacu pe blogul său.

E, să vedem acum despre ce este vorba. Pe contul său de Facebook, Victor Ponta scrie:

Singurul meu comentariu legat de “Cazul Elena Udrea” – de acord cu Ciutacu!

http://www.ciutacu.ro/…/argatii-lu-nuti-s-au-bagat-la-insu…/

Update – am vazut ca cei care se simt vizati de Ciutacu incearca sa deturneze, ca de obicei , sensul afirmatiei – NU sunt de acord si NU folosesc NICIODATA in public sau pe Facebook limbajul trivial – cred doar ca sensul mesajului lui Victor Ciutacu este indreptatit ( sper ca cei care se simt vizati sa nu trimita niste asasini fanatici la redactie la Ciutacu sa-l impuste ca i-a jignit la deontologie)

Update-ul este adăugat, prin editarea stării iniţiale, după ce Ponta a început să primească un feed-back îngrozitor la ceea ce făcuse, identificându-se cu următoarea mizerie incredibilă a lui Victor Ciutacu:

Argații lu’ Nuți s-au băgat la insurecție

Au luat-o pe Nuți. Din oraș, cu mandat, să fie circul maxim. N-o să-i mai comentez, acum și aici, viața și opera infracțională. Am scris și am vorbit (încă o fac) pentru două vieți. Dar am un mesaj de transmis. Celor care au mâncat de la ea și acum salută victoria luptei împotriva corupției fluturând steagul dreptății supreme.

Băi, leprelor, ani de zile v-a hrănit de la sânul ei generos. Vi se părea că vă produceți salariile pupând-o apăsat în curul apetisant, dar, prin spate, veneau Doru și Niro cu mormanu’. Din corupție, de unde altundeva, că n-am auzit să fi inventat vreunul dintre ei iPhone-ul. Îi știați și trecutul, și prezentul. Vă băteați pe biletele ei de favoare. Dar ați băgat capetele între umeri. Trăiați din bani negri. Fiscul era doar o înșiruire de inițiale. Urâtă pâine ați mâncat, gândacilor.
Azi, femeia e-n belea. Au ridicat-o dorobanții de pe stradă. Iar voi participați la insurecția armată. Ați trecut de partea poporului, gunoaielor. Mai aveți să-i scuipați tabloul și să-i dați foc tezei de doctorat în Piața Universității. Măcar fiți demni. Sugeți-o din picioare. Rugați-i pe noii voștri stăpâni să se urce pe scaun.

Sunt câteva lucruri de explicat.

Desigur că au existat jurnalişti care au fost plătiţi de Udrea, poate direct, poate indirect, ca să zăpăcească opinia publică. Pe unii dintre aceştia îi şi ştim, s-au vădit clar în timpul campaniei electorale.

Aceasta însă nu scuză limbajul infectifil folosit de Ciutacu. Pentru aceasta, Ciutacu încă o dată confirmă că se află pe şoseaua de centură a presei. Dacă mai era nevoie.

Share