home POLITICA Ponta atacă din nou Curtea Constituţională

Ponta atacă din nou Curtea Constituţională

Share
"Credeţi că-s prost? Mă credeţi Mickey Mouse? Inresponsabilul Vesel? Lasă că mai am puţin şi vă arât eu ce ştie să facă Iresponsabilul Vesel. The clock is ticking. Ia gândiţi-vă: câte zile mai are la Cotroceni Traian Băsescu? He-he-he..."
“Credeţi că-s prost? Mă credeţi Mickey Mouse? Inresponsabilul Vesel? Lasă că mai am puţin şi vă arât eu ce ştie să facă Iresponsabilul Vesel. The clock is ticking. Ia gândiţi-vă: câte zile mai are la Cotroceni Traian Băsescu? He-he-he…”

Primele trei interese ale USL, de când a ajuns la putere în România, sunt: controlul Justiţiei, controlul presei ca să nu scrie despre ce porcării descoperă Justiţia (încă) independentă că fac corupţii USL şi (mai nou, de când au început să se termine banii) găsirea de metode de a extorca bani, cât mai mulţi bani de la populaţie.

Controlul presei incomode s-ar putea face prin modificarea samavolnică a legislaţiei insolvenţei (la acest capitol, România stă bine, are o legislaţie destul de bună, care mai trebuie perfecţionată, astfel încât  să nu se mai poată trimite voluntar societăţile în insolvenţă, pentru a acoperi fraude fiscale).

Când facem această modificare samavolnică a legislaţiei insolvenţei, reuşim performanţa să ridicăm mingea la fileu posibilelor grupuri infracţionale din Afacerea Realitatea Media, să se dea luptători pentru libertatea presei şi să discrediteze şi şi ideile bune pe care le susţin (libertatea presei, stoparea Proiectului RMGC).

În acelaşi timp, afirmăm că facem această modificare pentru a aduce mai multe venituri la buget (gura păcătosului adevăr grăieşte şi îl face să spună cu glas tare ce îl obsedează şi îi face nopţile zile nedormite). Contextual, apar manifestări paranoide de genul “statul sunt eu”.

Efectul numărul trei este că societăţile trimise-n faliment astfel nu mai au nici o şansă de plată eşalonată a datoriilor la vreo grupare de participanţi la cine-ştie-ce masă credală. Aceştia pierd banii, toţi, fără nici o putinţă de recuperare, iar societăţile aflate în insolvenţă dispar efectiv de pe piaţă.

Este ca şi cum, de exemplu, dacă un om ar veni la policlinica dentară cu un dinte puternic cariat, dentistul, în loc să îi pună o plombă, i l-ar scoate pe viu şi apoi ar arunca pacientul aflat în stare de şoc direct în crematoriu.

Iar atunci când Curtea Constituţională constată neconstituţinalitatea modificărilor, atingem culmea neobrăzării, afirmând că astfel CCR susţine evaziunea.

documentează-te aici asupra subiectului: Ponta: Curtea Constituţională susţine evaziunea

Citeşte şi
Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat că ştie de la "prieteni şi colegi din
Preşedintele Partidului Social Democrat Liviu Dragnea a declarat luni că primul Guvern în 2012 a
Victor Ponta a anunțat că PSD îi are pe lista de premieri pe Liviu Dragnea,
Preşedintele USR Nicuşor Dan a depus la Tribunalul Bucureşti plângeri contra lui Victor Ponta şi
Rudele victimelor din Clubul Colectiv au depus la Parchetul General o plângere penală. Aceasta este
Sebastian Ghiţă ar fi finanţat campania electorală pentru Preşedinţie a lui Victor Ponta, sifonând bani
Victor Ponta este plasat sub control judiciar pentru 60 de zile de către procurorii DNA
Victor Ponta, prim-ministru în timpul alegerilor prezidenţiuale din 2014, a afirmat că românii din Diaspora
Hai să vedem: cine mai hăule pe Internet contra Justiţiei? De obicei, cine are probleme
Victor Ponta este vinovatul principal al excluderii României de la Eurovision, conform informaţiilor deţinute de
Share