POLITICA: Echipa de execuţii media în acţiune: Realitatea /Gardianul spală “mortul” din comisia Udrea (Dan Badea)

Share

Scandalul înregistrării dezbaterilor din cadrul Comisiei Udrea nu este decât o încercare disperată de manipulare a opiniei publice, după ce a devenit iminentă apariţia în presă a complotului pus la cale de membrii comisiei.

Comandoul de execuţii politice, condus acum de Ludovic Orban, a fost surprins, pe 13 august, în timp ce punea la cale utilizarea de orice mijloace, inclusiv folosirea de tehnică operativă („interceptarea telefoanelor”), pentru înfundarea Elenei Udrea.

Înregistrarea, făcută cu un dispozitiv (reportofon, telefon etc.) aflat în preajma lui Ludovic Orban (vocea lui se aude puţin mai tare decât a celorlalţi şi nu din motive de ierarhie) este, culmea!, tocmai o dovadă certă a lipsei de dovezi cu privire la acuzaţiile aduse Elenei Udrea.

Scenariul Ridzi se repetă, aproape identic şi aici, cu menţiunea că, dacă în primul caz a fost folosită infrastructura media a lui Voiculescu, acum se foloseşte cea a lui Vîntu.

Pe de altă parte, discuţia „liberă” dintre câţiva membri ai comandoului politic trădează deruta în care au fost puşi, după ce şeful de partid le-a dat ordin să găsească ceva compromiţător şi musai penal în activitatea ministrului de la Turism.

„Dacă nu reuşim să punem în evidenţă fapte de natură penală care să o incrimineze şi să intre şi DNA-ul sub o formă de autosesizare, ca în cazul Ridzi, nu vom face mare brânză”

– zice comandoul… citeste tot aici

Share