home CORUPTIE, POLITICA PNL: „Urmează desecretizarea Raportului 10 august”

PNL: „Urmează desecretizarea Raportului 10 august”

Share

Urmează desecretizarea Dosarului 10 august! Deputatul PNL Ovidiu Raetchi, vicepresedinte al Comisiei de aparare, anunta ca unul dintre protestatarii care au fost ridicati in mod abuziv la Topoloveni, in mai anul acesta, când în localitate se tinea un miting PSD, la care participa si Liviu Dragnea, a castigat procesul cu Jandarmeria, iar amenda pe care o primise a fost anulata.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Un nou pas pentru demascarea Jandarmeriei ca politie politica in epoca Liviu Dragnea. Urmeaza desecretizarea Raportului 10 august, care va aduce noi elemente zdrobitoare in aceasta directie”, precizeaza Raetchi.

„Din informatiile mele, unul dintre protestatarii de la Topoloveni care au fost ridicati in mod abuziv de Jandarmerie pentru ca se aflau in apropierea unui eveniment electoral PSD (‘condusi la sectie pentru verificarea identitatii’, desi s-au legitimat pe loc, insa jandarmii au sustinut ca sistemul de identificare nu functioneaza) a castigat deja procesul cu Jandarmeria, procesul verbal de constatare a contraventiei fiind anulat.

In aceste conditii, toti protestatarii vor castiga in mod similar. Un nou pas pentru demascarea Jandarmeriei ca politie politica in epoca Liviu Dragnea. Urmeaza desecretizarea Raportului 10 august, care va aduce noi elemente zdrobitoare in aceasta directie.

Raman la parerea ca sefii Jandarmeriei trebuie sa prezinte public scuze pentru modul in care s-au lasat manevrati politic de Liviu Dragnea in ultimii trei ani”, a scris Ovidiu Raetchi, sambata, pe Facebook.

Incidentele din mai de la Topoloveni, la un miting al PSD la care a participat Liviu Dragnea, s-au lasat cu amenzi. Cativa protestatari au fost dusi la politie de jandarmi si tinuti acolo pana s-a terminat evenimentul electoral. Printre acestia s-a aflat si un jurnalist de la Rezistenta TV, care a anuntat ca a fost amendat cu 1.000 de lei.

In jur de 10 oameni se stransesera in fata Casei de Cultura, cu bannere, si scandau mesaje anti-PSD la un miting electoral la care participa Liviu Dragnea. O parte dintre aceste persoane au fost ridicate de jandarmi si duse la sectia de politie din Topoloveni. Oamenii legii au spus ca protestatarii au deranjat un eveniment privat si ca au fost dusi la sectia de politie pentru a fi identificati.

Opozitia a acuzat un abuz al Jandarmeriei, iar presedintele Klaus Iohannis a declarat ca este revoltator ca in anul 2019 oameni care sunt nemultumiti de un politician sa fie luati de jandarmi.

Citeşte şi
Conducerea PNL ar fi batut deja in cuie decizia sa provoace alegeri anticipate, acestea urmand
Nu-mi place Nicuşor Dan, dar nu-mi dau seama de ce anume. Există o componentă instinctivă
Parlamentarii Pro România Daniel Constantin şi Sorin Cîmpeanu, dar şi alţii, care au votat luna
Senatorul PSD Eugen Orlando Teodorovici, numit de unii cunoscători Orlando Minte Scurtă, a anuntat luni,
Zeci de primari si viceprimari PNL din judetul Botosani ameninta cu demisia in bloc, daca
Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, anunţă că nu candidează la Primăria Capitalei, pentru că are alte
Olguţa Vasilescu a făcut încă o nefăcută din vena propagandei PSD. CEC Bank Dolj a
Ludovic Orban a anunțat miercuri, la începutul ședinței de guvern, că a demis-o pe Lia
Augustin Zegrean a transmis un îndemn pentru guvernul PNL, să desființeze Secția Specială: „Dacă au
Preşedintele Klaus Iohannis a obţinut, în primul tur al alegerilor prezidenţiale, cel mai bun scor
Share