PNL Sângeorz-Băi susţine candidatura brutei Ogâgău, ce şi-a terorizat fata

Share

Organizaţia PNL din Sângeorz Băi rămâne lângă animalul Ogâgău, care şi-a terorizat fata şi care a ajuns celebru în toată ţara pentru sadismul său.

Şeful liberalilor din Sângeorz-Băi susţine că organizaţia îi va face în continuare campanie primarului abuziv, pentru că nu interesează valoarea lui ca om sau viaţa privată.

Declaraţia vine după ce premierul Ludovic Orban, preşedintele PNL, a spus că a cerut ca pe plan local să înceteze orice asociere cu Traian Ogâgău.

Liberalii din Sângeorz-Băi îl vor vota pe primarul Traian Ogâgău şi îl vor însoţi în fiecare zi, în campania electorală. promite preşedintele PNL Sângeorz-Băi, Claudiu Runcan, la o zi după ce premierul Orban, dar şi organizaţia judeţeană PNL Bistriţa Năsăud, s-au delimitat de edil.

Liderii liberalilor au reacţionat după ce în spaţiul public au apărut înregistrări, în care fetiţa primarului din Sângeorz-Băi era ţinută la perete, dezbrăcată, în timp ce tatăl ei o punea să repete o serie de mesaje, prin care să se disciplineze, aminte;te Ziare.com.

“Este un adevăr, vom continua să mergem pe străzi cu domnul Ogâgău. Vom recomanda oamenilor să îl voteze. Nu am văzut ca organizaţia judeţeană să aibă o compatibilitate cu primarul din Sângeorz-Băi.

S-au dezis de el în plan politic, iar noi, organizaţia de la Sângeorz-Băi, continuăm colaborarea cu candidatul Traian Ogâgău, în plan administrativ”, a declarat Claudiu Runcan, preşedintele PNL Sângeorz-Băi.

Share