home CORUPTIE, POLITICA PNL: PSD – CCR – Avocatul Poporului este axa răului

PNL: PSD – CCR – Avocatul Poporului este axa răului

Share

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, afirmă că judecătorii CCR, care au declarat că izolarea şi carantinarea sunt neconstituţionale, au tăcut mâlc când românii erau bătuţi şi gazaţi în Piaţa Victoriei.

Curtea considera că atunci nu au fost restrânse drepturi şi libertăţi cetăţeneşti şi declară că CCR este o anexă a PSD. El critică şi Avocatul Poporului, despre care afirmă că a tăcut la ”marea gazare a românilor”.

În opinia sa, ”axa răului PSD – CCR – Avocatul Poporului este principalul adversar al românilor de bun simţ, care lupta împotriva COVID”.

”Judecătorii CCR, care au declarat că izolarea şi carantinarea sunt neconstituţionale, au tăcut mâlc, când romanii erau bătuţi şi gazaţi în Piaţa Victoriei! Atunci nu au fost restrânse drepturi şi libertăţi cetăţeneşti, în opinia CCR, care nu mai este Curtea Constituţională a României, ci o anexă a PSD! La fel în cazul aşa zisului Avocat al poporului care s-a transformat în avocatul celor ce ţin cu dinţii de pensiile speciale! A tăcut la marea gazare a românilor, nu a scos o vorbă despre încălcarea drepturilor cetăţeneşti”, scrie Roman, pe Facebook.

El consideră că ”axa răului PSD – CCR – Avocatul Poporului este principalul adversar al românilor de bun simţ care lupta împotriva COVID”.

Roman subliniază că suntem singura ţară din Europa unde CCR intervine peste epidemiologi şi guvern, blocând orice efort medical.

Preşedintele Curţii Constituţionale, Valer Dorneanu, a declarat că măsurile care vizează restrângerea unor drepturi, precum internarea obligatorie, trebuie să fie luate prin lege.

Share