Plin de bani. Aşa este Marius Pieleanu, sondorul PSD

Share

Marius Pieleanu, patronul Avangarde, institutul preferat de sondaje al PSD, are o avere uriașă, cu numeroase locuințe, conturi bancare grase și dividende anuale de sute de mii de euro.

Detaliile apar în declarația de avere a soției sale, Ileana Manuela Pieleanu, care este angajată la Curtea de Conturi.

Manuela Pieleanu a fost numită în octombrie 2014 consilier la Curtea de Conturi, cu votul majorității PSD din Parlament, pentru un mandat de 9 ani.

Ea a fost susținută atunci de PC, partidul lui Dan Voiculescu, post la care Marius Pieleanu apare în mod constant, pentru a lăuda PSD și pe liderii acestuia.

Conform declarației de avere, depusă în urmă cu o lună, soții Pieleanu dețin două terenuri în Ilfov și București, o casă de locuit în Bucureşti, plus încă trei apartamente în București și unul în Sinaia.

Ultimul apartament a fost cumpărat în anul 2020. Anul 2021 a fost un an bun pentru sondajele lui Pieleanu. El a avut dividende de aproximativ 780.000 de lei.

Un sondaj Avangarde dat publicității susține că Marcel Ciolacu este politicianul în care românii ar avea cea mai mare încredere. Evident că acesta nu este un sondaj, ci o manipulare grosolană.

În sondajul lui Pieleanu, Ciolacu este pe primul loc în topul încrederii, în timp ce Nicolae Ciucă și Klaus Iohannis ocupă următoarele locuri. Destul de manipulator? Destul.

În privința opțiunilor de vot ale românilor, PSD ar continua să se situeze la 37%, cu două procente mai mult decât luna precedentă.

Evident, una dintre cele mai perverse metode folosite de unele partide este să crească scorul în false sondaje, pentru ca astfel să sugereze electoratului care este trendul şi cu cine trebuie să voteze.

Pe locul doi, la mare distanță, este PNL, cu 23%. USR ar obține doar 9%. În sondaj apare și partidul lui Voiculescu, cu 3%, în condițiile în care niciodată nu a luat la alegeri mai mult de 1%.

Sondajul Avangarde a fost realizat în perioada 22-31 iulie, telefonic, pe un eșantion de 902 persoane și are o marjă de eroare de +/- 3,4%. Nu se ştie care este exact marja de teroare.

Share