Cârtiţă la Bilderberg dezvăluie posibile planuri secrete

Share

Potrivit unor surse anonime ale faimosului jurnalist AFP, Jim Tucker – unul dintre adversarii declaraţi ai grupului Bilderberg, pe agenda dezbaterii de anul acesta a temutei organizaţii s-ar afla o serie de chestiuni critice.

libertateamea

În primul rând, elita mondială (sau “guvernul din umbră al planetei”) pare îngrijorată de faptul că atacurile întreprinse sub umbrelă umanitară de NATO şi ONU împotriva Libiei ar putea fi considerate ilegale de către Congresul SUA, în ultima vreme tot mai mulţi congresmeni ridicându-se împotriva acestui fals conflict, lansat de Administraţie prin încălcarea Constituţiei SUA.

O altă iniţiativă ar viza creşterea preţului la petrol pentru ruinarea economiilor naţionale, dar şi declanşarea unui război de amploare în Orientul Mijlociu, cea mai posibilă ţintă fiind, sustine sursa, Iranul.

Elitele par îngrijorate şi de dezvoltarea luată de mişcările de eliberare, care au cunoscut o creştere exponenţială graţie liberului acces la internet. Pentru a îngrădi acest acces, se are în vedere exagerarea temerilor privind terorismul cibernetic şi impunerea unui control mai strict asupra informaţiei din mediul virtual.

“Stăpânii lumii” ar urmari rezolvarea rapidă a situaţiei din ţările-problemă: Grecia, Portugalia şi Irlanda, prin pomparea de ajutoare în economiile acestor state, pentru că răspândirea ca o veritabilă boală contagioasă a dificultăţilor lor ar putea genera uriaşe probleme pentru economia mondială… citeste tot pe Reporter Virtual

Share