Peremistul Codrin Ştefănescu, laudatio pentru Corneliu Vadim Tudor

Share

Peremistul vopsit în pesedist Codrin Ştefănescu îşi dă arama pe faţă şi face ceea ce ştie el cel mai bine, faţă de patronul lui spiritual.

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD și fost lider în PRM, ține să aducă aminte că Vadim Tudor ar fi împlinit 71 de ani.
„Astăzi ar fi împlinit 71 de ani! Un adevărat patriot, om de cultură (discutabil, mai curând un tip complexat care facea paradă de volumul său de cunoştinţe) și lider înăscut (corect – înnăscut)! Un iubitor de țară, care a știut din timp ce va urma și ne-a prevenit!
Ai avut dreptate, Corneliu Vadim Tudor! E din ce în ce mai rău și mai cumplit pentru toți românii! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a scris Ștefănescu, pe Facebook.
Lia Olguţa Vasilescu, a cărei carieră politică a început cu ajutorul lui Vadim Tudor, nu are însă nimic de spus. „Lichea și țoapă” – aşa era caracterizată Olguța Vasilescu de fostul ei mentor (şi se spune că nu numai atât), Corneliu Vadim Tudor: „O să-ți rupi gâtul de la afaceri, băutură și bărbați!”.
Înainte de a fi membru a PSD, Lia Olguța Vasilescu a făcut parte din PRM timp de 16 ani. Ea a fost o colaboratoare foarte apropiată a lui Vadim Tudor, care a răsplătit-o cu funcții de conducere în partid și cu locuri în Parlament.
Lia Olguţa Vasilescu a fost membru PRM între anii 1991 și 2007. A plecat la PSD, după ce Vadim a pus-o pe listele parlamentare de două ori, fiind deputat de Dolj între anii 2000 și 2008.
Surse politice spun că Olguța Vasilescu și-a negociat transferul de la PRM și cu PNL, prin intermediul lui Bogdan Olteanu, și PNG (partidul lui Becali), însă PSD a fost cel mai generos.
În anul 2013, Vadim s-a enervat pe lipsa de recunoștință a Liei Olguța Vasilescu și i-a dedicat un text foarte dur în revista sa, România Mare:
„LICHEAUA SĂPTĂMÎNII: L.O. Vasilescu e pusă pe confiscări de morți. N-a putut să confiște craniul lui Mihai Viteazul? Nu-i nimic, a confiscat trupul neînsuflețit al lui Costică Ștefănescu!
Incredibil cît de urît îmbătrîneşte fata asta, Lia Olguța Vasilescu! (În poză e brunetă, dar între timp și-a schimbat culoarea, așa cum a schimbat și partidul – e blondă.) Are numai idei tîmpite. Ea pretinde că e patrioată (locală) și se forțează să aducă în Cetatea Băniei tot ce vrea mușchiul ei.
A încercat, acum un an, să mute craniul lui Mihai Viteazul, de la Mînăstirea Dealu la Craiova. Pretextul era foarte subțire: cică acolo, la Craiova, s-ar fi născut Voievodul. Aiurea. El s-a născut în Tîrgul de Floci, din Bărăgan. A fost, mai tîrziu, Ban al Craiovei, dar asta e cu totul altceva.”, scria Vadim, pe Facebook.
Share