home CORUPTIE, POLITICA Percheziţii la biroul lui Cristinel Dăncilă, soţul Academicienei

Percheziţii la biroul lui Cristinel Dăncilă, soţul Academicienei

Share

Pe Cristinel Dăncilă, soţul Vioricăi purtând acelaşi nume de famelie, îl ajung acum toate cele care nu l-au ajuns până acum.

Procurorii din Topoloveni împreună cu polițiști de la Investigații Economice au descins miercuri la biroul soțului fostului premier Viorica Dăncilă.

OMV Petrom a făcut precizări legate de anchetă: ”În ceea ce privește informațiile publicate astăzi, precizăm că nu au fost aduse acuzații împotriva companiei sau a angajaților acesteia.

În urma unor solicitări transmise de către organele de urmărire penală, OMV Petrom a pus la dispoziția acestora mai multe documente, urmând să coopereze și să respecte dispozițiile autorităților în continuare”.

Acțiunea a avut loc într-o anchetă în care sunt puși sub învinuire funcționari din cadrul Primăriei Topoloveni privind anumite tranzacții imobiliare în care beneficiar ar fi fost compania la care lucrează Cristinel Dăncilă, au mai precizat sursele. Soțul Vioricăi Dăncilă nu are deocamdată vreo calitate în dosar.

Viorica Dăncilă susține, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că nu a avut loc nici o percheziție la biroul soțului său și că documentele respective nu au nici o legătură cu Cristinel Dăncilă.

Fostul premier a mai precizat: „Suntem o familie integră, care nu a avut legătură niciodată cu corupția”.

Share