Pentru doamnele mereu pe fugă – ondulatorul Gina`s cu care se pot coafa rapid, acasă

Share

Femeia modernă este mereu activă, are nevoie de soluții profesionale, dar le dorește mai accesibile ca oricând. Iar aceste concepte se aplică chiar și când vine vorba de coafură. Coafatul acasă sună a chin și pare destul de greu de crezut că pot fi găsite soluții optime chiar și pentru cele mai puțin îndemânatice din acest punct de vedere. Ei bine, dacă sunt adeptele părului creț și în mod special a părului afro, atunci vor regăsi în ondulatorul Gina`s o soluție de încredere.

Ondulatorul profesional, dar util pentru home use

Poate că pandemia a rescris tot ce ține de obișnuitele lucruri pe care le facem. Cel puțin în perioada de început, când ne-am confruntat cu această avalanșă de cazuri și am fost nevoiți să ne punem pauză în activitatea obișnuită, am privit cu teamă chiar unele dintre cele mai banale situații. Să mergi la salon nici măcar nu mai era o opțiune, dat fiind că saloanele erau închise.

Nu poți schimba lumea și ce se întâmplă în lume, poți însă să alegi să ai o atitudine distinctă față de ceea ce nu poți controla. Așadar, cu saloanele închise, era musai să existe o altfel de cale pentru femei de a se aranja singure. Iar femeia modernă își găsește soluții imediat. Un ondulator profesional subtire pentru bucle afro găsit disponibil online și posibil de comandat imediat este una din soluții.

Părul creț, afro, mereu la modă

Deși în principiu femeile își doresc ceva nou și dacă au părul creț își doresc ca acesta să fie perfect întins și invers, este greu de crezut că părul afro nu este apreciat. O femeie cu părul creț întoarce priviri, cere să fie admirată și poate că de vină sunt buclele irezistibile ce îi dau un plus de feminitate.

Dar la fel de bine se știe faptul că buclele acelea irezistibile și durabile nu sunt ușor de realizat. Unele femei ar spune chiar că sunt dependente în acest sens de serviciile profesionale la saloanele de profil. Și nici așa nu sunt 100% convinse că rezultatul va fi cel mult așteptat.

O variantă mai rentabilă este să încerce chiar la ele acasă. Realizarea coafurii afro este posibilă, ba chiar mai ușor decât sunt așteptările. Ondulatorul Gina`s este cel de care au nevoie, o investiție făcută o singură dată ce le asigură acces oricând la utilizarea acestui hair device.

Pare un ondulator clasic și simplu de utilizat, dar rezultatele oferite sunt diferite

Față de orice alt ondulator pe care l-ai găsi pe piață, cel de marca Gina`s este diferit mai întâi de toate prin tija sa de titan, foarte subțire. Aici este, de fapt, secretul buclelor perfect, de stil afro. Tija în cauză va oferi simetria buclelor, le va crea mici, dar strânse bine, astfel încât să fie și durabile. Dacă sunt folosite și produse de styling cu atât mai bine, pentru că o coafură afro va fi ca și intactă timp de câteva zile.

Vă veți gândi totuși cu ce risc. Desigur că pe măsură ce metoda folosită pentru a încreți părul este mai agresivă, cu atât mai degradat va fi părul. Părul ars sub efectul termic mare și repetat nu sună prea bine. Însă un alt avantaj al ondulatorului Gina`s se referă la faptul că protejează părul, nu îl arde în exces și în plus permite ajustarea temperaturii în funcție de tipul de păr. Astfel, va fi reglat 5 trepte și poate fi încălzit până la 230 de grade Celsius.

Comenzi exclusiv online

Vine la pachet cu mănușă termorezistentă, garanție, manual de utilizare de asemenea și poate fi comandat online exclusiv. Pare atât de simplu de utilizat. Desigur că este mai degrabă recomandat celor cu păr mediu sau lung. Pentru că la rândul său părul afro permite o mai mare varietate de coafuri ce pot fi încercate, orice femeie își va dori la un moment dat să încerce această schimbare de look.

Nu degeaba părul a fost numit podoabă capilară. Este o armă a seducției, este cel care poate avantaja o femeie, atrage vizual numaidecât. De ce să nu fie și mai răsfățat de atât și creț în stil afro?!

Contact:

salut@ginas.ro

0736 166 221

Str. Pandurilor, nr. 42, Rădăuți, Suceava

Share