home MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Pavel Abraham doreşte muniţie de război contra manifestanţilor

Pavel Abraham doreşte muniţie de război contra manifestanţilor

Share

Fostul miliţian Pavel Abraham doreşte o intervenţie în forţă contra manifestanţilor anti-graţiere. Ceea ce spune acest om este îngrozitor şi cum vede el rezolvarea lucrurilor este un coşmar.

Cuvintele-cheie în ororile spuse de Pavel Abraham sunt: tunuri cu apă şi muniţie de război.

Pavel Abraham: Intervenţie în forţă contra manifestanţilor

În studio la Antena 3, minţile s-au înhierbântat. Colocatarii lui Dan Voiculescu din condominioanele cumpărate pe banii Varanului erau nervoşi. Pe valul furiei manifeste din studio, Pavel Abraham a spus:

Nici nu au autorizaţie (n.n.: protestatarii), în mod normal trebuiau să pună tunurile cu apă pe ei.

Aceasta este declaraţia blândă. Cea mai dură a fost făcută la România TV. Subiectul, acelaşi:

Organele statului pot folosi în mod democratic inclusiv muniţie reală asupra manifestanţilor.

[vc_row][vc_column][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Contextul – aberaţiile lansate de cele două tembelviziuni despre aşa-zisă conspiraţie din spatele protestelor.

Vezi, Doamne, Iohannis vrea să dărâme coaliţia aleasă de români

Cele două tembelviziuni sunt furibunde de când Klaus Iohannis a oprit un dezastru, în şedinţa de guvern a elefanţilor OUG. Pe RTV se rostogoleşte în buclă “lovitură de stat”, “atac împotriva presei” şi “destabilizarea ţării”, apoi:

“O nouă dovadă a tentativei de lovitură de stat”
“Plan de atac pentru patru instituţii-cheie ale ţării”
“Asalt asupra instituţiilor-cheie, ce ordin s-a dat”

Pe post a fost difuzat un montaj stângaci ticluit, conţinând mai multe declaraţii ale lui Iohannis. Acestea ar fi trebuit să susţină aberaţiile ghiţiene de pe burtieră şi cele ale invitaţiilor din studio. Apoi, din nou rostogolire de burtiere:

“Iohannis, acuzabil de ameninţări la siguranţa naţională”
“Iohannis, manevră pentru dărâmarea puterii legitime”
“Cum îi umileşte Iohannis pe protestatari, noul plan”

Pavel Abraham explică de ce este un diplodoc din vremuri comunistoide

Pavel Abraham a fost cadorisit de preteni de nădejde cu posibilitatea de a-şi lua sieşi apărarea, după ce i-a enervat pe toţi oamenii de bun-simţ. Pretenii de nădejde sunt adepţii liniei dure de la Antena 3:

Să fie clar, nu trebuie să ne obișnuim cu manifestațiile, chiar dacă sunt pașnice, dacă nu sunt autorizate. În democrație, dreptul tău încetează unde intervine dreptul meu. Dacă mă duc pe stradă, eu am voie, la orice oră, să circul prin Piața Universității.

Autoritatea legitimă spune că acolo trebuie să se oprească demonstrația. Ei au prins curaj și foarte bine. Suntem într-o situație atipică. Pentru că opoziția e foarte slabă în Parlament, am văzut că a coborât în stradă.

Pavel Abraham îl acuză pe Iohannis de înaltă trădare

Vocea străzii trebuie să îmbrace formele legale. Să ceară autorizații, să fie informată opinia publică. Domnul președinte și-a asumat un mare risc.

Avocatul a spus că, în condițiile în care a fost rănit un jandarm la primele manifestații masive, vorbim despre manifestații violente și participarea președinteluiîmbracă forma de înaltă trădare, pentru că așa spune articolul 398 din Codul Penal. Pentru ceilalți reprezintă o acțiune contra securității statului român“.

Tunuri cu apă am mai văzut în 1990, după Mineriada 13-15. Prin august 1990, zilnic, traficul era întrerupt de proteste la Piaţa Universităţii. Scutieri, grenade lacrimogene, tunuri cu apă, bastoane. Pe atunci, Abraham era poliţist şi a văzut asta la superiorii săi ierarhici. A fost un exemplu. Omul atât are în cap.

Gloanţe de război s-au mai văzut la Revoluţie, în 1989. Poate că va trebui să mai facem încă o revoluţie, să scăpăm definitiv de aceste pericole la adresa României. Ei vor trage, noi vom muri, apoi vom mai primi încă o şansă la libertate. Poate că de data asta nu o să o mai ratăm.

Citeşte şi
Cozmin Guşă a confirmat că s-a înscris în PSD. Argumentele sale sunt o preluare grosieră
Sindicatul Român al Jurnaliştilor MediaSind a depus astăzi, 28 octombrie 2019, o cerere de chemare
Din colecţia de aberaţii de la procesul privind evenimentele violente de la 10 august 2018,
Nicoleta Savin, ultima realizatoare de emisiuni de la Nasul TV, a anuntat ca paraseste si
Sindicatul Român al Jurnaliştilor MediaSind, Filiala MediaSind TVR, condamnă decizia conducerii instituţiei de a nu
Oana Stancu Zamfir, realizatoare de emisiuni la Antena 3, anunta ca a primit un SMS
Sindicatul Român al Jurnaliştilor MediaSind a depus astăzi, 9 octombrie 2019, o cerere de chemare
Tribunalul Bucuresti a respins excepţia ridicată de către conducererea sindicatului controlat de conducerea TVR, SPUSTv,
Oamenii lui Marian Oprișan le interzic jurnaliștilor de la Pro TV să mai intre în
Jurnalistul Sebastian Oancea prezinta o discutie cu un functionar dintr-o primarie PSD din judetul Vrancea
Share