Pandemia cere readaptare – ce se schimba in ceea ce priveste magazinele de piese si accesorii auto

Share

In perioada de pandemie multe din domeniile de activitate au fost atat de afectate de lipsa de clienti, incat au inchis sau redus activitatea la jumatate.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

In timp ce multi inchideau sediile fizice ale magazinelor, cei care care aveau si versiune online si-au dat seama ca aceasta ramane singura varianta. Este mai usor si mai sigur pentru clienti sa isi comande produsele dorite.

Chiar si in perioada de pandemie, magazinele cu profil auto, cu piese si accesorii atat pentru autovehicule mici, cat si pentru cele mari, camioane, continua sa isi desfasoare activitatea. Este si cazul eshop-ului Truck Shop Miltech. Conform ordonantei militare numarul 8, atat service-urile auto isi pot desfasura activitatea, cat si magazinele care pun spre vanzare produse, piese, accesorii pentru sectorul auto si cel al reparatiilor si intretinerii autovehiculelor. Iata ce spun autoritatile:

Activitatea service-urilor auto, a magazinelor de piese si a reprezentantelor auto sau a altor institutii de profil nu este interzisa prin nicio Ordonanta Militara, exceptie facand cele care isi desfasoara activitatea in marile centre comerciale.”

Alternativa deplasarilor pentru achizitia de piese auto este varianta online

Desigur ca deplasarile in acest scop sunt asumate de fiecare in parte. Pentru cei care incearca mai degraba limitarea acestor plimbari si totusi se confrunta cu necesitatea achizitiei unor piese auto, oricand magazinele online sunt o alternativa. Chiar daca pare mai accesibila ideea de a cumpara online haine sau alte bunuri, iata ca nici cand vine vorba de piese si accesorii pentru camioane sau masini mici nu ar trebui sa fim sceptici.

Varianta unui astfel de magazin online, Truck Shop Miltech, include o gama larga de piese, pentru o lista lunga de tipuri de masini si camioane – Mercedes, Scania, Volvo, Iveco etc. Stocul este cu atat mai generos, cu cat include consumabile pentru autovehicule, precum si accesorii, lazi, scule si produse pentru cabina soferului.

Orice produs comandat din stocul existent este livrat prin transport sigur si rapid, neconditionat de ordonantele militare. Asta pentru ca cei din sistemul de curierat au program de functionare normal si isi desfasoara activitatea in conditii optime. Asadar, din punct de vedere al transportului doritorii nu trebuie sa isi faca griji. Cu mici exceptii, posibil intarzieri pentru ca exista un volum mare de cereri la capitolul cumparaturi online, nu sunt probleme.

Cumparaturile online la Truck Shop Miltech vin la pachet cu toate conditiile optime – posibilitate de retur marfa, cu satisfactie garantata de calitatea produselor si dupa caz garantii oferite asa cum sunt ele oferite de la producator.

Pandemia schimba tendintele in comert si ecommerce

Este probabil ca pe viitor aceste tendinte sa se mentina. Astfel, ceea ce pandemia a impus ca necesitate, pentru a mentine distantarea sociala si anume cumparaturile online, pare ca vor fi o baza si pe viitor. Pentru clientii fideli si conoscatori ai lantului de magazine Truck Shop Miltech este bine stiut faptul ca online-ul a functionat mereu in conditii optime.

Daca mai era nevoie de o confirmare a faptului ca online-ul este eficient, iata ca pandemia ne-a oferit-o.

Share