home CORUPTIE, POLITICA Orlando Teodorovici: Nu vreau să fiu alături de groparii PSD

Orlando Teodorovici: Nu vreau să fiu alături de groparii PSD

Share

Orlando Teodorovici dă semnale indirecte, din interiorul PSD, că fostul partid al lui Dragnea este pe derdeluş, chiar dacă este vară.

Fostul ministru al Finanțelor continuă seria atacurilor la adresa conducerii actuale a partidului, fără însă să spună ferm dacă plănuiește să fie contracandidatul lui Marcel Ciolacu, la președinția PSD.

„Nu vreau să fiu alături de groparii PSD-ului”, a scris Teodorovici, pe pagina personală de Facebook, sugerând că actualul președinte interimar, Marcel Ciolacu, ar avea o înțelegere cu liberalii, motiv pentru care nu există o opoziție serioasă în privința acțiunilor liberalilor.

„De ce nu este PSD incisiv? Este o întrebare la care dacă am fi găsit răspunsul probabil n-am fi pierdut multe bătălii importante. Poate ați fi tentați să credeți că nu avem strategii cei mai buni!⁉️ Nici vorbă! Eu, unul, cred că PSD a fost de multe ori propriul său adversar. În mare parte competiția internă a generat conflicte și lupte mai mari decât cele cu adversarii. Competitia este bună, veți spune, deoarece te determină să te perfecționezi, orice formă constructivă de competiție e generatoare de calitate și sunt perfect de acord cu acest aspect. Însă, până la un punct și anume până acolo unde aceasta este apanajul dezbaterii și al meritocrației nepartinice, nicidecum inițiatoare de trădare”.

Trădarea este cheia pentru a netezi drumul PNL și al președintelui Iohannis, mai spune Teodorovici, apreciind că n-ar fi prentru prima oară când unii lideri PSD aleg să trădeze, „dar cu siguranță ar fi ultima”, pentru că cea mai mare miză a liberalilor vizează dispariția PSD.

„Oricine are puțină experiență politică știe ce înseamnă deziluzia și lipsa speranței. Este anticamera dispariției – da, a dispariției PSD, poate cea mai mare miză a lui Klaus Iohannis și a PNL‼️

Evident, PNL a gestionat foarte prost criza medicală și criza economică generată de coronavirus și probabil mai repede decât se așteaptă orice finanțist, efectele economice vor fi drastice la sfarsitul acestui an si in anul care urmeaza!

Șomeri și tăieri de salarii va fi noua politică PNL, iar pentru asta n-au nevoie de un PSD puternic care să îi pună în dificultate. Miza lor este evidentă, și anume dispariția PSD sau măcar lipsa lui de relevanță”, a scris Teodorovici.

Citeşte şi
Orlando Teodorovici: Ciolacu a propus-o pe Dăncilă lider PSD VIDEO

Fostul preşedinte executiv al PSD, Orlando Teodorovici, dezvăluie intestinele murdare ale succesiunii din PSD, după Read more

Codrin Ștefănescu îl îmboldește pe Orlando Teodorovici să candideze la președinția PSD

Spiritele mari se întâlnesc, cumva, în noosferă. Codrin Ştefănescu, iubitor de cărţi cu poze, şi Read more

Orlando Teodorovici face direct cu Antena 3 dintr-un restaurant

Senatorul PSD Eugen Orlando Teodorovici a apărut în direct la Antena 3, chiar dintr-o cârciumă, Read more

Orlando Teodorovici despre Guvernul Orban: „Spectacol penibil, vorbe goale, mult populism”

Senatorul PSD Eugen Orlando Teodorovici atacă violent măsurile anunţate de premierul Orban pentru susţinerea economiei Read more

Orlando Teodorovici solicită suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis

Senatorul PSD Eugen Teodorovici, fost ministru de Finanţe, a declarat că, prin desemnarea lui Florin Read more

Orlando Teodorovici atacă cumpărarea rachetelor Patriot

Senatorul PSD Eugen Teodorovici, fost ministru de Finanţe, a catalogat rachetele patriot achiziţionate de România Read more

Orlando Teodorovici a ajuns la scandal pe faţă cu Antena 3

Eugen Teodorovici a intrat în conflict cu realizatorii postului Antena 3, care i-au cerut foarte Read more

Orlando Teodorovici nu a semnat moţiunea de cenzură

El propune ca aceia care vor să asigure conducerea PSD şi să deţină funcţia de Read more

Orlando Teodorovici se opune desfiinţării pensiilor speciale

Orlando Teodorovici se opune pensiilor speciale. Referindu-se la moţiunea de cenzură care urmează să fie Read more

Orlando Teodorovici şi Viorica Dăncilă au premeditat dezastrul fiscal-bugetar

Orlando Teodorovici şi Viorica Dăncilă stiau inca din luna aprilie ca deficitul bugetar ar putea Read more

Share