home CORUPTIE, POLITICA Orlando Teodorovici a ajuns la scandal pe faţă cu Antena 3

Orlando Teodorovici a ajuns la scandal pe faţă cu Antena 3

Share

Eugen Teodorovici a intrat în conflict cu realizatorii postului Antena 3, care i-au cerut foarte nervoşi să îşi ceară scuze. În timpul unei emisiuni, Teodorovici a sugerat că Antena 3 a luat bani de la PNL, pentru a prezenta discursul lui Ludovic Orban.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

În timp ce Teodorovici se afla în platou, Antena 3 a întrerupt emisiunea, pentru a prezenta discursul lui Ludovic Orban, susţinut în cadrul Consiliului Naţional al PNL. Teodorovici a reacţionat enervat când a intrat din nou în direct.

„Vreau să vă spun că a fost cam lungă pauză asta de publicitate. Nu ştiam că aveţi clipuri de publicitate pentru toţi bufonii. Bine, şi eu, pentru bani, dacă eram televiziune, aş fi făcut acest lucru, dar totuşi să laşi să vorbească pe post bufoni, parcă e prea mult. Şi am avut şi eu ghinionul să mă nimeresc în platou în timp ce vorbeau bufonii. Am văzut acolo administraţia de incapabili şi incompetenţi, păi ei vor să schimbe România? Uitaţi-vă de au numit la ministerul Finanţelor, Citu cea mai proastă alegere”, a spus Orlando Teodorovici.

Realizatoarea Mihaela Bârzilă i-a cerut imediat să îşi ceară scuze. Teodorovici a refuzat: „Mă ştiţi bine, eu îmi cer scuze numai dacă greşesc, dar aici nu este cazul”.

În ajutorul lui Bârzilă a sărit apoi directorul postului, Adrian Ursu. Iată dialogul care a urmat:

Ursu: Înţeleg că nu vreţi să vă cereţi scuze pentru jignirea pe care aţi formulat-o de mai devreme la adresa postului la care vă aflaţi? Aţi vorbit despre o pauză publicitară şi despre bani. Dacă nu retractaţi acest cuvinte ne rezervăm dreptul de a acţiona pe căile legale.

Teodorovici: Ştiţi foarte bine stilul meu de a discuta şi era o glumă făcută referitor la altceva.

Ursu: Glumele astea v-au şi pierdut în cariera dumneavoastră politică. Aveţi o criză a vârstei politice pe care o traversaţi acum, dar, repet, ceea ce aţi făcut mai devreme este jignitor şi va descalifica, încă o dată, din statutul de personaj politic pe care vreţi să-l aveţi.

Teodorovici: De ce? Eu v-am spus că nu am făcut referire la dvs. ca şi post. Eu am spus că este publicitate, asta a fost glumă făcută şi doamna Bârzilă, prezentatoarea emisiunii, spunea de scuze faţă de cei care astăzi sunt în administraţie, eu la ei am făcut trimitere, nu altcineva.

Ursu: Ok. Aşteptam atunci scuze faţă de cei din spatele camerelor şi faţă de toţi cei din redacţie care lucrează acum la emisiune.

Teodorovici: Dacă asta s-a înţeles, eu îmi cer scuze.

Share