Orlando Minte Scurtă a spart un ou roşu cu capul, în biserică VIDEO

Share

Imagini halucinante cu Orlando Minte Scurtă Teodorovici și Viorica Dăncilă, în biserică. Ministrul Finanţelor Publice a spart un ou roșu cu capul, chiar în biserică. În faţa sa se afla Viorica Dăncilă, care ţinea şi ea un ou roşu în mână, aşteptând ca ministrul să îl ciocnească.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Viorica Dăncilă, însoţită de ministrul Orlando Minte Scurtă şi de alţi lideri din PSD, a fost întâmpinată de simpatizanţii partidului cu aplauze, în biserica Sohodol. Slujba a fost întreruptă timp de câteva minute, pentru ca premierul şi gazdele sale să ciocnească ouă roşii.

Viorica Dăncilă s-a îndreptat apoi spre Teodorovici, invitându-l să ciocnească. Ministrul de Finanţe a ales însă să-si ciocnească un ou roşu de frunte.

Acest spectacol ridicol a avut loc în biserica Sohodol, un cartier al municipiului Vulcan, din Valea Jiului. Dăncilă şi Teodorovici sunt în campanie electorală pentru a susţine candidaţii PSD la europarlamentare.

Orlando Minte Scurtă, cât timp mai ocupi postul acela din strada Apolodor, despre care nu prea pricepi mare lucru, fă orice, sparge ouă cu capul, râzi ca nebunul la stele, uitându-te-n jurul tău răvăşindu-ţi părul grizonant ca un clovn dar, rogu-te, nu mai da nici o ordonanţă. Stai acolo linişţtit şi nu fă nimic.

Share