Drogaţii Rezist ai lui Ţuţuianu. Ce semnifică declaraţia oribilă a acestuia

Share

Declaraţia oribilă de ieri a liderului PSD Adrian Ţuţuianu, cu drogaţii Rezist, are o semnificaţie aparte şi este legată de lucruri pe care le spunem de foarte multă vreme despre aceşti pesedişti.

FSN / FDSN / PDSR / PSD cât a guvernat în ultimii 25 de ani?

Măgăria cu “drogaţii Rezist” spusă de Adrian Ţuţuianu, liderul PSD Dâmboviţa

Atacul fără precedent pe care l-au avut unele persoane asupra preşedintelui CCR. Într-un stat de drept, preşedintele CCR trebuie să se bucure de protecţia statului. Asemenea atacuri la adresa unui demnitar sunt inacceptabile. Procurorul general al României avea obligaţia să reacţioneze la fel de prompt precum au fost alte situaţii care i-au fost mai convenabile.

Parchetul General să verifice sursele de finanţare ale mişcării #Rezist, ca Parchetul General şi DIICOT să analizeze în ce măsură aceşti membri ai acestei mişcări se fac vinovaţi de consum şi eventual trafic de droguri.

Un filmuleţ postat pe Facebook îi arătă pe câţiva protestatari #Rezist, printre care Cristian Mihai Dide şi Marian “Ceauşescu”, apostrofându-l pe Valer Dorneanu, preşedintele CCR. Protestatarii spun că l-au întâlnit pe Dorneanu pe bulevardul Unirii şi au mers cu el până acasă.

Adrian Ţuţuianu şi puciştii se fac utili mafiei naţionale PSD

După puciul eşuat de la CExN-ul de vineri, liderii PSD aflaţi în conflict cu Liviu Dragnea au înţeles că eşecul lor se datorează faptului că mafia profundă din PSD îl susţine în continuare pe Dragnea.

Că declaraţiile lor contra atacurilor la adresa Justiţiei şi în favoarea “#Rezist au fost primite cu ostilitate de baronii locali. Aceştia  nu văd în insurgenţi o soluţie alternativă la Dragnea. De care s-au săturat, vor să-l arunce la gunoi, dar nu au cu cine să îl substituie încă şi atunci îl susţin, volens – nolens, în continuare.

Aşa că, înţelegând de ce nu a funcţionat votul din Comitetul Executiv Naţional, Adrian Ţuţuianu şi-a schimbat total discursul, devenind ultraconservator, reacţionar, antieuropean şi, ce mai încoace şi-ncolo, poltron mincinos şi sfertodoct. Pentru un avocat târgoviştean e cam mult. Ce înseamnă aceasta?

Grupul din jurul lui Adrian Ţuţuianu va fi la fel de toxic pentru România ca şi PSDragnea

Semnalele clare date de Ţuţu sunt simple: “Susţine-ţi-ne, şi noi gândim ca voi, vom continua ce a făcut bine «ăsta»”. O asemenea răsucire în câteva zile denotă lipsă de caracter.

Adrian Ţuţuianu este cunoscut pentru că a fost un surprinzător de bun ministru al Apărării. De aici, la plecare, licenţiat de Dragnea, a declarat că are un mare respect pentru Armata Română şi îi pare rău că pleacă.

Ţuţu fusese trimis la plimbare de Dragnea pentru că acesta îl simţise ca potenţial rival. Devenise autonom. Vorbea de capul lui despre înzestrarea militară. Aşa ceva era de neconceput. Părea o alternativă europeană, pro-NATO la mafiotul numărul 1 al neamului.

PSD e toxina, nu PSDragnea

Faptul că acest domn se flexează astfel şi e dispus să debiteze astfel de enormităţi, care amintesc de creierele minereşti din anii ’90 şi de propaganda FSN cea mai oribilă, dovedeşte şi lipsă de caracter, şi oportunism. Pe care deja o cunoaştem la Gabriela Firea, mamzela ce trimite Bucureştiul în faliment,  sau la Mihai Tudose, omul care urăşte cardurile.

Mai devreme sau mai târziu, Dragnea oricum va fi dat jos din fruntea PSD. În loc, vor veni aceşti impostori la fel de toxici, pentru că nu există o alternativă. Ei se vor pune fără nici o ezitare în slujba adevăratei toxine care parazitează ţara de 28 de ani.

Toxina aceasta este o combinaţie de eşalonul al doilea şi al treilea al fostului partid comunist, foşti securişti de poliţie politică şi mafioţi din comerţul exterior comunist, membri ai fostului aparat de stat comunist, precum şi fii, fiicele, nepoţii şi nepoatele acestora, crescuţi în acelaşi spirit.

Inavadatorul

Această toxină care otrăveşte România a dat diferite nume aceluiaşi partid: FSN, FDSN, PDSR şi PSD. A invadat, intoxicat, pilotat, confiscat şi folosit celelalte partide politice în acelaşi scop antinaţional.

În prezent, în afară de USR, celelalte partide sunt invadate de această mafie transpartinică. Se apropie momentul în care această mafie se va izbi cu capul de zidul reprezentat de partea occidentalizată, inteligentă din poporul român, pe care mafia nu reuşeşte să o controleze şi manipuleze.

PSD, fără Dragnea, de la putere sau din opoziţie, va continua să facă foarte mult rău României. Lupta cu această caracatiţă va continua şi va dura multă vreme. Nu se pune problema eliminării acestei mafii, pentru că este puternic înfiptă în România profundă.

Să fim pregătiţi pentru o luptă acerbă, de lungă durată, faţă de care ce a fost până acum va părea o dulce poezie.

Share