home CORUPTIE, POLITICA Olguţa Vasilescu spune că verbul „PNL taie salarii si pensii cu 25%” a fost un banc

Olguţa Vasilescu spune că verbul „PNL taie salarii si pensii cu 25%” a fost un banc

Share

Lia Olguţa Vasilescu efectiv îşi bate joc de români cu ultima ei zisă de pe reţelele sociale, care este o adevărată sfidare la adresa tuturor.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Politicianul sustine ca postarea de pe Facebook, in care anunta ca PNL va taia salariile si pensiile cu 25%, este un banc.

Pentru aceasta postare a fost certata Viorica Dancila in conferinta de presa de azi. Domnisoara care lucreaza la un ziar unde am lucrat si eu, candva, nu face, din pacate, distinctia intre banc si fake news! In „Romania normala” a lui Johannis nu mai avem voie sa facem glume? Ne ancheteaza securitatea la beci pentru bancuri, ca pe vremea lui Ceausescu?”, a scris Olguta Vasilescu, pe Facebook.

O jurnalista de la Libertatea i-a reprosat Vioricai Dancila, in conferinta de presa de joi, ca PSD distribuie fake news pe retelele sociale.

Libertatea: Iata o postare a doamnei Vasilescu: reduceri de 25% la pensii si salarii. Si PSD Teleorman scrie de presedintele cu casca in ureche, dar si cu taierile de salarii.

Dancila: Nu le transmit eu. E democratie, fiecare poate sa-si expuna punctul de vedere. Asta nu inseamna ca e opinia unui partid. S-a spus in aceeasi zi ca am si eu casca, prompter, s-a vazut ca nu. Dar asta nu inseamna ca e opinia intregului partid. Este opinia lor personala, nu a partidului. Daca veneam cu un comunicat din partea partidului, atunci era opinia partidului. In rest, fiecare membru de partid poate avea parere personala

Share