Olguţa Vasilescu îl face retardat pe protestatarul Marian Ceauşescu

Share

Lia Olguta Vasilescu il califica drept retardat pe protestatarul Marian Morosanu pentru ca acesta a indraznit sa-i ceara lui Raed Arafat, pe aeroport, sa demisioneze.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Morosanu, supranumit din timpul Pieţei Universităţii 1990 “Ceauşescu”, are un defect de vorbire, dupa ce a fost batut de mineri in iunie 1990.

„Cand PNL trimite retarzii sa ii rezolve treaba murdara…”, a scris Lia Olguta Vasilescu pe Facebook, comentand incidentul de pe aeroportul Otopeni.

Marian Morosanu l-a surprins pe Raed Arafat la aeroport si s-a cerut sa demisioneze. „Sa va dati demisia domnul Arafat. Colectivul, nu uitati”, a spus protestatarul. „Chem Politia si nu mai urcati in avion”, a replicat nervos Arafat.

Intr-un mesaj pentru aktual24.ro, Morosanu a anuntat ca o va da in judecata pe Lia Olguta Vasilescu.

De ce este oribil ce a făcut Olguţa Vasilescu. Cine este Marian Morosanu

Marian Morosanu este unul dintre cei mai curajosi oameni care au iesit in strada, in decembrie 1989, pentru a alunga dictatura comunista. Sorin Rosca Stanescu, acum sustinator al lui Dragnea, a afirmat ca Marian Morosanu a fost „primul tanar care a intrat in Comitetul Central, deschizand practic portile cladirii, pentru alungarea lui Ceausescu”.

Morosanu a fost activ si in timpul protestelor din Piata Universitatii din 1990. El a fost prins de minerii adusi de Ion Iliescu la Bucuresti si a fost batut atat de rau incat a ramas pana acum cu un defect de vorbire.

Morosanu a fost arestat dupa Mineriada din 13-15 iunie

„Cand am intrat in greva foamei, la Jilava, mi-au aratat acuzatiile si mandatul de arestare. Incadrarea mea era la maximum 15 ani pentru subminarea economiei nationale. Pe spatele mandatului scria:

‘A nu fi lasat liber. Reprezinta un foarte mare pericol social’. Ulterior, incadrarea a fost schimbata in infractiune de ultraj, de distrugere si de patrundere frauduloasa intr-o institutie publica. Ulterior am fost judecat in stare de libertate si condamnat la 1 an si 8 luni de inchisoare cu suspendare”, spunea Morosanu, pentru Ziarul Ring.

Marian Morosanu are acum varsta de 50 de ani si este in continuare foarte activ, participand la numeroase proteste impotriva PSD.

Share