Olguţa Vasilescu, campanie electorală cu zero distanţare socială

Share

Olguţa Vasilescu se înscrie în lunga listă a pesediştilor care nu folosesc masca de protecţie, ca şi cum acest gest, în sine, ar reprezenta un cod de limbaj nonverbal, ca la mafioţi.

Lia Olguţa Vasilescu îşi face campanie electorală prin cartierele din Craiova, fără a respecta distanţarea socială şi fără a purta masca de protecţie. Imaginile au fost făcute publice de un senator PSD.

„Azi am fost în cartierul Bariera Vâlcii, alături de Olguţa Vasilescu, candidatul PSD la funcţia de Primar al municipiului Craiova, la discuţii cu cetăţenii”, a anunţat senatorul PSD Radu Preda. El a postat şi câteva imagini. Lia Olguţa Vasilescu nu poartă mască, nu respectă distanţarea socială, iar cei pe care i-a adus PSD-ul să o vadă stau înghesuiţi.

PSD, pe de altă parte, acuză Guvernul că este principalul vinovat de explozia cazurilor de coronavirus.

„Să fie clar: vinovat este Iohannis şi Guvernul PNL. (…) Guvernul PNL a scăpat situaţia de sub control cu pandemia. Ei controlează DSP-urile, ei au Ministerul Sănătăţii, ei conduc Ministerul de Interne şi nu fac nimic. (…)

Acest Guvern incompetent şi criminal este de vină pentru această criză fără precedent”, a spus purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, săptămâna trecută.

Share