home POLITICA Obsedatul Tăriceanu: Voi continua lupta contra statului paralel

Obsedatul Tăriceanu: Voi continua lupta contra statului paralel

Share

La puţin timp după ce a fost făcut de Iohannis “puţin cam obsedat de statul paralel”, obsedatul Tăriceanu a reacţionat. El a anunţat că va continua lupta sa. Contra statului de drept.

Dobrovolschi către Tăriceanu: sunteţi rupt de realitate!

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, îi promite șefului statului, Klaus Iohannis, că va lupta în continuare. Aceasta împreună cu toți oamenii de bună credință, pentru “demantelarea statului paralel”.

De asemenea, pentru aflarea adevărului despre mecanismele acestui sistem și a participanților la uzurparea puterii desemnate democratic la alegeri.

Obsedatul Tăriceanu, scrisoare deschisă: “Vă promit, domnule preşedinte”

Vă promit, domnule președinte, că, în ciuda faptului că nu fac bine politicii promovate de dvs., mă voi lupta în continuare. împreună cu toți oamenii de bună credință, pentru demantelarea ‘statului paralel’. pentru aflarea adevărului despre mecanismele acestui sistem și a participanților la uzurparea puterii alese democratic la alegeri.

, se arată în scrisoarea deschisă adresată joi de obsedatul Tăriceanu lui Klaus Iohannis. Politicianul susține că nu este timorat de dosarele ce ar fi “fabricate la comandă de Codruța Kovesi”. Nici de “alte instrumente utilizate de statul paralel”.

Preşedintele Senatului susţine că acestea sunt folosite “pentru arestarea, compromiterea, condamnarea sau îndepărtarea din viața publică a adversarilor politici”.

Obsedatul Tăriceanu: Preşedintele m-a atacat azi

Încep prin a exprima regretul meu cu privire la atacul pe care l-ați lansat azi la adresa mea. (…) total nepotrivit pentru demnitatea unui președinte al țării, atât ca limbaj, cât și ca argumentație.

Această manieră de exprimare publică devoalează starea dumneavoastră de nervozitate…

, susţine obsedatul Tăriceanu. O stare pe care, spune politicianul, “pot s-o înțeleg, dar nu pot s-o accept. Stare generată de o serie de adevăruri despre domnia-voastră care nu vă convin”.

Călin Popescu Tăriceanu crede că acestea “au devenit notorii” şi susţine că le-a “reiterat opiniei publice zilele trecute”. Acestea ar fi “adevăruri pe care nu mulți îndrăznesc să le prezinte în public de teama unor represalii pe bază de dosare și cătușe”.

Obsedatul Tăriceanu: Nu, nu sunt timorat

Ei bine, eu nu sunt timorat nici de dosarele pe care le fabrică, la comandă, zeloasa dumneavoastră colaboratoare, Codruța Kovesi. (…) nici de alte instrumente utilizate de statul paralel pentru arestarea, compromiterea, chiar condamnarea sau îndepărtarea din viața publică a adversarilor dvs. politici.

, îi spune Tăriceanu șefului statului.

Președintele Senatului consideră că șeful statului este “produsul unor forțe oculte”, cu rolul de a executa planurile “statului paralel”.

Obsedatul Tăriceanu: Ba există forţe oculte!

Concret. Ați afirmat azi că în România nu există nici forțe oculte, nici forțe subterane și nici stat paralel. Ba există, domnule președinte, iar dumneavoastră sunteți produsul acestor forțe. Având rolul de a executa întocmai și la timp planurile oculte ale statului paralel.

Doar nu vă închipuiți că ați câștigat alegerile din 2014 pentru inexistente merite politice. Sau pentru ilegalitățile comise în calitate de primar al Sibiului! Nu. Ați fost ales de statul paralel să câștigați alegerile pentru că sunteți șantajabil cu dosare penale.

, a afirmat obsedatul Tăriceanu.

nota:

Scrisoarea deschisă a obsedatului continuă. Insuportabil de mult. Iniţial, am dorit să încorporăm poziţia politicianului ALDE într-un singur articol, ca replică la cele spuse de şeful statului. Apoi, am decis să-i dedicăm o ştire distinctă liderului ALDE, din corectitudine.

În acesta, am dorit să şi încorporăm postarea – scrisoare deschisă comisă azi de bietul om, obsedat de procurori ticăloşi care nu există. Dar politicianul nu permite încorporarea postărilor sale. Ce e prea mult e prea mult, logoreea obsedatului Tăriceanu devine tot mai incontrolabilă.

Alocuţiunile, scrisorile deschise şi întredeschise pe care le redactează sunt tot mai lungi şi populate cu aberaţii tot mai mari. Cine doreşte să le citească în versiune integrală, să apeleze la serviciile Agerpres.

 

Share