Noua strategie a PSD după căderea Cabinetului Dăncilă

Share

Liderii PSD au lansat o noua strategie de comunicare dupa infrangerea istorica din Parlament, care duce la caderea Guvernului Dancila. Ei spun ca vine o perioada foarte grea pentru romani si ca singura lor sansa este sa o voteze pe Dancila la Presedintie.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Tonul a fost dat de secretarul general al PSDS, Mihai Fifor.

„Motiunea a trecut, iar PSD merge in opozitie. (…) Vine o adunatura de partide care ne-au injurat vreme de 3 ani ca majoram prea mult pensiile si salariile si ca scadem prea mult taxele. Este clar o alta viziune!

Vor anula cresterile de venituri si multi dintre voi isi vor pierde locul de munca. Dar veti vedea ca nu vor face nici investitiile pentru care ne-au acuzat pe noi. Pentru ca nu lipsa banilor a fost obstacolul, ci constrangerile interne si externe, care nu permit un ritm mai sustinut.

Vor veni si vor incalca tot ceea ce ne cereau noua sa nu facem. Vor modifica legile justitiei prin ordonanta de urgenta, vor numi politic procurorii, vor decapita parchete sau le vor desfiinta cu totul, vor creste tarifele la utilitati si vor lasa dobanzile sa urce din nou la cer.

Nu vor mai fi masuri protectioniste pentru economia nationala, pentru fermierii romani, pentru antreprenorii nostri.

Cei care vin acum la guvernare spun ca o astfel de abordare este nationalista si anti-europeana.

Dar mai avem o sansa sa oprim tavalugul austeritatii care vine peste noi. Votul din noiembrie.

Puteti trimite la Cotroceni un nou presedinte care sa sprijine un guvern pentru continuarea masurilor sociale pe care le-am inceput, si pentru aplicarea calendarului de majorari de venituri pe care, altfel, le veti pierde.

Aveti un vot care poate insemna enorm pentru viata familiilor voastre in urmatorii 4-5 ani. Depinde de voi cum il veti folosi!”, a scris Fifor pe Facebook.

Mesajul a fost preluat in scurt timp de liderul PSD Sibiu, Bogdan Trif. Acesta este si ministru al Turismului.

„Ce s-a intamplat astazi nu este o pierdere pentru PSD, dar este, cu siguranta, o pierdere pentru romanii care au crezut in programul nostru de guvernare, este o pierdere pentru cei care au simtit cum a fost sa le fie mai bine si care asteptau sa le fie si mai bine. Romanii sunt deja martorii unei deceptii crunte. Dupa anuntarea votului la motiune i-am vazut pe liderii partidelor care au coalizat pentru caderea Guvernului Romaniei iesind separat la declaratii, fara o echipa inchegata, fara un mesaj comun. Orban, Ponta, Barna si Tariceanu par sa nu se inteleaga deja in legatura cu ceea ce vor face in perioada urmatoare. Singurele lucruri pe care le au in comun sunt lipsa unui program de guvernare, lipsa unei echipe guvernamentale, lipsa unei strategii coerente de a conduce executivul”, a declarat Bogdan Trif.

Potrivit liderului judetean al PSD Sibiu, „romanii mai au totusi de ce sa spere ca va fi bine”.

„Speranta vine odata cu alegerile prezidentiale de luna viitoare, atunci cand vor vota candidatul PSD, Viorica Dancila. Este singura sansa ca investitiile in toate domeniile importante sa fie realizate si majorarile de salarii si pensii pentru romani sa continue”, sustine Trif.

Share